Pendulum tekee odotetun comebackin levytysrintamalla

2000-luvun alussa perustetun australialainen Pendulum -yhtyeen uutta musiikkia on odotettu pitkään.

Yhtyeen viimeisin albumi Immersion-album julkaistiin vuonna 2010. Sen jälkeen maailman suosituimpiin lukeutuva elektronisen musiikin yhtye on julkaissut vain yhden hyväntekeväisyyssinglen vuonna 2011.

Fanien odotus palkitaan tällä viikolla, kun yhtye julkaisee kaksi uutta biisiä. Kappaleet julkaistaan torstaina 17.9.2020 klo 21.30 Suomen aikaa. 

”Olemme työstäneet muutamia uusia biisejä jo jonkin aikaa ja on mahtavaa päästä viimein julkaisemaan ne. Olemme soittaneet alkuvuodesta biisejä jo muutamilla Australian ja Uuden-Seelannin keikoillamme ja tehneet niihin hieman muutoksia, saadaksemme ne juuri oikeanlaisiksi”, kertoo Pendulumin Rob Swire levy-yhtiön tiedotteessa.

Suomessakin useaan otteeseen esiintynyt Pendulum keikkailee yhä aktiivisesti. Viime vuonna yhtye nähtiin useiden isojen festivaalien päälavoilla, ja myös kesän 2021 festivaaliesiintymisiä on jo sovittu.

UudenTrinity-tuotannon myötä esiintymislavoilla tullaan näkemään Pendulumin alkuperäinen perustajakolmikko: Rob Swire (Anscenic), Gareth McGrillen (Speed) ja Paul Harding (El Hornet).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone