Pate Mustajärven sekava live-esiintyminen puhutti Forssassa – lauantain Seinäjoen keikka peruttu

Suomirockin ikoni Popeda esiintyi perjantaina Forssan Feeniks Areenalla. Keikalta kantautuneen somepalautteen perusteella esiintyminen ei sujunut täysin suunnitelmien mukaisesti.

Silminnäkijöiden ja myös keikalta otetun videotallenteen (katso alta) mukaan laulaja Pate Mustajärvi esiintyi sekavana eikä laulusta tahtonut tulla oikein mitään. Kitaristi Costello Hautamäki ja hänen basistipoikansa Alex joutuivatkin tuuraamaan Patea useissa lauluosuuksissa.

”Oli kyllä todella huono keikka Paten puolesta. Ääni ei kuulunut ollenkaan, mutta ymmärrettävästi otettu alas, kun sanoja ei osannut jostain syystä. Costello onneksi pelasti edes osan keikasta, mutta muuten meni aivan persiilleen” ,eräs fani kommentoi Popeda-fanien Facebook-ryhmässä.

Popedan oli määrä esiintyä lauantaina Seinäjoen Rytmikorjaamolla, mutta keikkajärjestäjä tiedotti puolilta päivin, että keikka valitettavasti peruuntuu sairastapauksen vuoksi.

Mustajärvi on puhunut avoimesti alkoholismistaan, joka vei hänet kesällä 2007 sairaalaan, kun hän lyyhistyi keikkabussin lattialle. Myöhemmin hän haki apua alkoholiongelmaansa Lapuan Minnesota-hoidosta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone