Myös terminaattori vanhenee, toteaa Iso-Arska tulevasta Terminator-leffasta

Alan Taylorin ohjaama Terminator: Genesis käynnistyy kuvausten osalta ensi kuussa. MTV:n haastattelussa Arnold Schwarzenegger on paljastanut tietoja suosikkihahmonsa tulevista kuvioista.

Ison Arskan mukaan luvassa on jälleen aikamatkailua. Leffassa nähdään (ainakin) ”nuorempi” ja vanhempi T-800 -robottihahmo, joista Schwarzenegger esittää luonollisesti vanhempaa ja kuluneempaa versiota.

Mutta miten on mahdollista että Schwarzeneggerin esittämä robotti näyttää nyt huomattavasti iäkkäämmältä kuin edellisissä leffoissa?

– Hahmo on pohjimmiltaan kone. Mutta metallisen luurangon päällä on ihmislihaa. Myös Terminaattorin iho vanhenee, kuten ihmisen, mutta ehkä hieman hitaammin. Se kuitenkin vanhenee.

Tulevan leffan pääosissa nähdään myös Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney ja J.K. Simmons. Leffaa odotellaan teattereihin ensi vuoden heinäkuussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Nuorempi ja vanhempi T-800? Mitä helvettiä, tuohan on se malli mitä arska on aina näytellyt, luulen, että kirjoittaja sekoittaa nyt T-800 mallin ja jonku muun mallin keskenään..

  2. Miten Voi terminaattorin, jota valmistetaan liukuhihnalla, iho vanheta? 😀 Eikö vielä skynet osaakkaan valmistaa vanhenematonta T-101:stä? 😀 🙂 Ei vaan kaikki kunnia Arnoldille, että enää edes haluaa tehdä Terminator elokuvia, mutta toivottavasti tämä jää viimeiseksi. 🙂

Kommentit suljettu.