Miljoonakuuntelut Spotifyssa kerännyt Sana-duo hajosi – ”Haluan olla uskottava artisti, en vain duon puolikas”

Viime vuonna miljoonakuuntelut Spotifyssa kerännyt Sana julkaisee uutta musiikkia. Tunne – niminen kappale on julkaistu tänään. Aiemmasta poiketen Sana eli Sanna Rönnberg jatkaa sooloartistina.

X Factorissa 2018 nähtiin rap-duo SANA, jossa vaikutti räppärin lisäksi hänen pitkäaikainen keikkalaulajansa. Jo ohjelman aikana kaksikko oli ajautua välirikkoon, mutta he saivat pidettyä paketin kasassa ensimmäiseen livelähetykseen, jossa putosivat.

”Siinä oli paljon näkemyseroja ja väärinymmärryksiä. Homma meni ihan sekaisin. Putoaminen oli helpotus.”, Sana muistelee tilannetta.

X Factoria seurasi duon kiireinen keikkakesä festarikeikkoineen, mutta pölyn laskeuduttua Sana alkoi miettiä tuotantotiiminsä kanssa kuvioita uusiksi.

”Siinä tultiin siihen lopputulokseen, että jatkan yksin. Minä osaan ja pärjään, pystyn tähän yksin. Haluan olla ihan oikea uskottava artisti, en vain räppäri tai duon puolikas, johon kauan keikkameininkejäni brändäsin.”, Sana sanoo itsevarmasti.

Keikkatuotantoon on siis luvassa isoja muutoksia.

”Keikkakonsepti muuttuu täysin. Sanotaan näin, että kohta mennään ison maailman meiningillä.”

Jatkossa Sana vastaa myös kappaleen lauluosuuksista itse.

”Jos haluaa olla menestyvä artisti, on osattava kehittää heikompia osa-alueitaan ja itseään. Mulla se oli tää laulaminen.”, Sana hymyilee ja jatkaa virnistäen: ”Olen käynyt muutamilla laulutunneilla, josta olen saanut itsevarmuutta laulamiseen. Kyllä se silti vielä vähän jännittää.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone