Miehen puolikkaat -sarjan kulisseissa hurjaa menoa – Charlie Sheenin kontakteilla hankittiin ilotyttöjä!

Tulevassa kirjassaan Miehen puolikkaat -sarjan toinen päänimi on Jon Cryer kertoo mielenkiintoisia yksityiskohtia sarjan kulisseista ja työtoveristaan Charlie Sheenista. So That Happened ilmestyy 7.4.

Kirjasta selviää Sheenin mieltymys pornoon ja opuksessa kuvataan Sheenin romahdusta rikkoutuneen avioliiton jälkeen.

Sarjan alkaessa vuonna 2003 Sheen eli suhteellisen tervettä perhe-elämää ilman liiallista alkoholin käyttöä. Sarjan toisen tuotantokauden aikana molemmat päätähdet erosivat, Sheen Denise Richardsista ja Cryer Sarah Triggerista.

Cryer kertoo olleensa erosta niin rikki ettei normaali seurustelusuhde tuntunut mahdolliselta. Niinpä Charlie Sheen ehdotti maksullisia naisia. Lopulta Sheen ehdotti toverilleen paria nettisaittia, joista hän ”tilasi” prostituoituja. Cryer myös noudatti Sheenin neuvoja.

Sarjan seitsemännen tuotantokauden aikana Sheenin paletti ei enää pysynyt kasassa. Sheen pahoinpiteli silloista vaimoaan mutta tuottajat halusivat pitää miehen sarjassa. Lopputulos oli massiivinen palkankorotus (1.8 miljoonaa jaksolta), joka oli kolme kertaa enemmän kuin Cryerille maksettiin.

Kahdeksannen tuotantokauden alussa Sheen vaikutti jo fyysisesti huonovointiselta. Mies puhui itsekseen. Ongelmat vaikuttiva myös näyttelemiseen – ajoitus ei enää osunut kohdalleen. Lopulta Sheen ei enää muistanut vuorosanoja.

Maaliskuussa 2011 Sheen sai potkut ja hänen tilalleen otettiin Ashton Kutcher.

(The Hollywood Reporter)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone