Kotimainen yhtye lopettaa 20 vuoden jälkeen – hullu idea vei loppuunmyydyille keikoille ulkomaille

Kotimainen a cappella -yhtye Fork lopettaa uransa toukokuussa 2020. Kahden miehen ja kahden naisen muodostama kokoonpano on julkaissut useita albumeita ja kiertänyt ulkomailla keräten uskollisen fanijoukon.

Fork tiedottaa asiasta seuraavasti:

Tämä unelmien matka jolle neljä ystävää, Mia Hafrén, Silva Lillrank-Wentzel, Jonte Ramsten ja Kasper Ramström lähtivät kalliolaisesta keittiöstä vuonna 1996, lähestyy nyt loppuaan. FORK on kiertänyt maailmaa 22 vuotta ja laulanut yli puolelle miljoonalle fanille. Unienkin on kuitenkin päätyttävä joskus ja FORK haluaa päättää tämän unen sen ollessa kauneimmillaan.

Yhtye esittää tunnettuja popkappaleita takavuosilta tähän päivään.

”Se lähti sellaisesta hullusta ideasta sekä rakkaudesta musiikkiin ja siihen tekemiseen. Yritetään pitää hauskaa ja luoda sen kautta jotain, mitä muutkin pitävät iloisena asiana. Totta kai me harjoitellaan paljon ja toivottavasti ollaan menty vähän eteenpäin, että kuulostetaan paremmalta kuin silloin, kertoi laulaja Mia Hafrén kertoi Ylelle vuonna 2014.

Forkin viimeinen kokoillan show, “Chapter 1: The End”, saa ensi-iltansa 15 marraskuuta Svenska Teaternissa. Show esitetään näyttämöllä 29 kertaa. Jäähyväiskonsertti on 27.5. 2020. Liput tulevat myyntiin 8.5.2019.

 

Kuva: Juha Mustonen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone