Kolmas Nainen juhlakonsertoi Alavuden pesäpallokentällä – lämmittelijänä nähdään brittilegenda: ”kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä!”

Alavudelta lähtöisin oleva Kolmas Nainen juhlistaa 40-vuotista uraansa kotikylän juhlakeikalla elokuun 6. päivä 2022. Mukana konsertissa ovat brittiläinen Dr. Feelgood ja Juliet Jonesin Sydän.

Yhtyeen laulajan Pauli Hanhiniemen mukaan toiveissa ja tavoitteena on kunnon kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä kotikylän lakeuksilla.

”Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen! Ja että vieläkin teemme uutta musiikkia omaksi iloksemme ja ajatuksiemme selvittämiseksi”, Pauli Hanhiniemi iloitsee.

Juhlatapahtuman vieraina ennen Kolmannen Naisen keikkaa nähdään Juliet Jonesin Sydän sekä brittiläinen Dr. Feelgood, joka itsekin viettää tänä vuonna jo 50-vuotisjuhliaan.

Kolmas Nainen ja Dr. Feelgood seikkaileet samassa sähkökitaraboogien värittämässä musiikkiperheessä läpi vuosikymmenten, ja Kolmas Nainen -yhtye onkin saanut nauttia myös ”Alavuden Dr. Feelgood” -lempinimestä bändin ensilevytyksestä alkaen.

Tutun kuusihenkisen poppoon lisäksi lavalla tullaan näkemään tunnettuja vierailijoita, jotka paljastetaan vasta tuonnempana.  Kolmas Nainen on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisin Linjassa julkaistiin vuonna 2019.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone