Jyrki 69 marssitti Vain elämää -ohjelmaan koko The 69 Eyes -yhtyeen – 80-luvun rokkiklassikko sai gootimman version

Uudella Vain elämää -kaudella mukana oleva Jyrki 69 valitsi Tommi Läntisen tuotannosta esitettäväkseen Boycott-yhtyeen vuonna 1987 julkaiseman Gotta Rock -hittibiisin.

Jyrki 69 yllätti kutsumalla paikalle koko The 69 Eyes -yhtyeen. Vakuuttavasta esityksestä päästiin nauttimaan Boycottin laulusolistin Tommi Läntisen päivänä perjantaina 14. lokakuuta. The 69 Eyesin versio klassikkobiisistä on tänään julkaistu myös musiikin suoratoistopalveluissa

 ”Hanoi Rocks, Smack ja Boycott livenä, ne oli mulle ne kovimmat jutut 80-luvun puolessa välissä ja innoittivat laittamaan bändiä pystyyn. Me mietittiin alkuaikoina usein tehdä oma versio Boycottin Gotta Rockista, joka oli cooleimpia sen ajan rokkibiisejä silloin ja on sitä edelleen. Ajaton klassikko ja nyt  Vain elämää -ohjelman myötä tuli aika päivittää siitä The 69 Eyesin gootimpi versio”, Jyrki69  kertoo.

The 69 Eyes julkaisee uuden albumi vuoden 2023 alussa. Jyrki 69:n eli Jyrki Linnankiven päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa perjantaina 28. lokakuuta. 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone