Ivalon kolmannen kaudella liikutaan autobisneksen ympärillä – katso vauhdikas ja hyytävä traileri!

Iina Kuustosen tähdittämän Ivalo-sarjan kolmannen kauden traileri on julkaistu. Tällä kertaa rikosvyyhtiä ratkotaan kansainvälisen autobisneksen ympärillä Lapin lumisissa maisemissa. Katso traileri jutun alta tai tästä linkistä.

Elisa Viihde -alkuperäissarja uusi kausi tulee katsottavaksi Ruutu+-tilauksella keskiviikkona 4. lokakuuta alkaen.

tulevan kauden pääroolissa jatkaa Iina Kuustonen, ja mukana on myös muita aiempien kausien näyttelijöitä sekä aivan uusia nimiä. Edellisiltä kausilta jatkavat mm. Pihla ViitalaMikko LeppilampiJanne KatajaTaneli Mäkelä ja Iinan roolihahmon tytärtä esittävä Venla Ronkainen. Uusissa jaksoissa paluun tekevät myös ykköskaudelta tutuksi tulleet Hamarit, joita esittävät Kari Hietalahti ja Elena Leeve. Uusina näyttelijöinä mukana ovat mm. Kreeta SalminenKai Lehtinen sekä palkitussa Munkkivuori-sarjassa näytelleet nuoret näyttelijälupaukset Viljami Loponen ja Lumo Levy

”Ivalon uudella kaudella parasta oli Iiro Küttnerin loistava käsikirjoitus ja Lapin visuaalisuus ja tunnelma. Rakastan Lapin kuvausten extreme-olosuhteita. Kuvasimme monesti öisin yli 30 asteen pakkasessa revontulten alla. Kolmannen kauden tarina hyödyntää myös Lapin sääolosuhteita: Lapissa on niin haastavat kelit ajamiselle, että siellä testataan huippuautoja ääriolosuhteissa. Tämä tarjosi mielenkiintoisen alustan rikossarjalle. Minulle ydintä tässä roolissa on oikeudenmukaisuus, jonka puolesta hahmoni taistelee sekä töissä, että kotona. Sarjan sydän on lopulta Äidin ja tyttären välisessä rakkaudessa ja ihanan Venla Ronkaisen näyttelemässä lapsessa, päätähti Iina Kuustonen kertoo.

Venla Ronkainen nähdään jälleen Venla Kautsalon roolissa.

Ivalon kolmannen kauden on ohjannut Juha Lankinen, ja sen on käsikirjoittanut Iiro Küttner. Sarjan on Elisa Viihteelle tuottanut Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. 

Ivalon kolmas kausi on ensimmäinen uusi Elisa Viihde -alkuperäissarja, joka saa ensi-iltansa Ruudussa. Ivalon jaksoja julkaistaan kuuden viikon ajan keskiviikkoisin, yksi jakso kerrallaan. 

”Elisa Viihteen alkuperäissarjoissa haluamme kertoa tarinoita, jotka puhuttelevat suomalaisia. Ivalon kolmas kausi on aiempien kausien tapaan jännittävä rikosdraama, johon perhesuhteet tuovat lämpöä. Suosikkisarjan aiemmat kaudet ovat myös katsottavissa Ruutu+:ssa 1.10.alkaen. Kolmas kausi toimii myös itsenäisenä tarinana – sen pariin voi hypätä suoraa uusikin katsoja. Sarjan kaikki kaudet ovat kansainvälisessä levityksessä, ja uusin kausi julkaistaan heti Suomen ensiesityksen jälkeen Australiassa”, kertoo Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Kaikki jo julkaistut Elisa Viihde -alkuperäissarjat ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella lokakuun alusta alkaen. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde -tv-palveluun. Elisa Viihde -alkuperäissarjat tulevat myöhemmin katsottaviksi myös Elisa Viihde -tv-palvelun asiakkaille.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone