Ivalo nousi kaikkien aikojen katsotuimpien sarjojen joukkoon Ruudussa

Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalon kolmas kausi starttasi ennennäkemättömän vauhdikkaasti Ruudussa. Lokakuun alussa käynnistynyt kolmoskausi on noussut Sykkeen ja Koskisen ohella yhdeksi Ruudun kaikkien aikojen katsotuimmista draamasarjoista.

Iina Kuustosen ja Venla Ronkaisen (kuvassa) tähdittämä Ivalo on ensimmäinen uusi Elisa Viihde -alkuperäissarja, joka on saanut ensi-iltansa Ruudussa.

Ivalo on ollut ensimmäisestä kaudestaan asti yksi rakastetuimmista Elisa Viihteen alkuperäissarjoista. Kolmas kausi on aiempien kausien tapaan jännittävä rikosdraama, johon perhesuhteet tuovat lämpöä. Ruudun katsojaluvut osoittavat, että kiinnostus tarinaan kantaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että kolmas kausi on startannut ennennäkemättömän vauhdikkaasti”, kertoo Elisan sisältöjohtaja Ani Korpela.

”Elisa Viihteen alkuperäissarjojen johdosta Ruudun sisältökattaus on noussut aivan uudelle tasolle. Palvelusta löytyy nyt Suomen kovin kattaus kotimaista draamaa sekä elokuvia, ja Ivalon hurja suosio osoittaa, että juuri sitä katsojat janoavat. Olemme onnellisesti sellaisessa tilanteessa, että pystymme tarjoamaan sitä jatkossakin heille runsaasti”, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Myös Ivalon aiemmat kaudet ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone