HBO:lta uusi alkuperäissarja – perustuu ylistettyyn kirjaan

Uusi alkuperäissarja My Brilliant Friend saa ensi-iltansa HBO Nordicilla 19. marraskuuta alkaen maanantaisin ja tiistaisin.

Sarja perustuu Elena Ferranten Napoli -menestyskirjasarjan ensimmäiseen teokseen Loistava ystäväni (My Brilliant Friend). Vuonna 2011 ilmestynyt teos sijoittuu Napolin rähjäisille kujille. Teos on kerännyt ylistäviä kritiikkejä ja sen käynnistämä kirjasarja on noussut kansainväliseksi ilmiöksi.

Italiassa kuvatun 8-osaisen sarjan on ohjannut Saverio Constanzo ja päähenkilöinä nähtäviä Elenaa ja Lilaa esittävät pikkutyttöinä Elisa Del Genio ja Ludovica Nasti, ja teini-ikäisinä tyttöinä nähdään Margherita Mazzucco (kuvassa) ja Gaia Girace.

Elena Grego on kirjojen ympäröimä ikänainen. Kun hänen elämänsä tärkein ihminen tuntuu kadonneen kuin tuhka tuuleen, hän käynnistää tietokoneensa kirjoittaakseen oman tarinansa yli 60 vuotta sitten alkaneesta ystävyydestään Lilaan. Kiehtovaan, mutta vaaralliseen 50-luvun Napoliin sijoittuvalla tarinallaan Elena yrittää paljastaa Lilan, hänen loistavan ystävänsä, arvoituksen. Hänen parhaan ystävänsä, ja pahimman vihollisensa.

My Brilliant Friend -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi-iltansa HBO Nordicilla peräkkäisinä päivinä 19.11. ja 20.11.

HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone