HBO-tärpit lokakuulle – hittisarja tekee paluun kuuden vuoden tauon jälkeen

HBO Nordic -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaasti uutta katsottavaa lokakuussa. Tässä muutama tärppi syksyn pimeneviin iltoihin.

Curb Your Enthusiasm (Jäitä hattuun) –  9. kauden avausjakso 2.10.)

Jäitä hattuun -nimellä paremmin tunnettu tilannekomedia starttasi jo vuonna 2000 ja jatkui vuoteen 2011 saakka. Nyt suosittu sarja tekee paluun pääosin samojen näyttelijöiden kanssa. Larry Davidin luoma ja tähdittämä sarja on piristävä poikkeus valtavirrassa. David näyttelee pääosassa samannimistä ja itseensä perustuvaa hahmoa: Seinfeld-sarjalla rikastunutta ja osa-aikaisesti eläköitynyttä tv-käsikirjoittajaa. David tähditti myös vuonna 2013 valmistunutta HBO-elokuvaa Clear History, joka muistuttu tyyliltään Jäitä hattuun -sarjaa.

Erikoista: Sarja on tähän mennessä esitetyllä 80 jaksollaan HBO:n pisimpään pyörinyt komedia- tai draamasarja. Myös kaikki aiemmat kaudet ovat saatavissa vain HBO:lla.

 

spielberg hbo doc

Ensi-illassa dokumentti mestariohjaaja Steven Spielbergistä 8.10

HBO:n uudessa henkilökuvadokumentissa tutustutaan yhteen maailman tunnetuimpaan elokuvaohjaajaan, Steven Spielbergiin – ehkä lähemmin kuin koskaan aiemmin. Henkilökuvan on ohjannut ja tuottanut arvostettu dokumentaristi Susan Lacy. Dokumenttia varten hän haastatteli yli 80 henkilöä. Äänessä ovat mm. Drew Barrymore, Francis Ford Coppola, Leonardo DiCaprio, Harrison Ford ja Tom Hanks,

Erikoista: Dokkari sisältää ennen julkaisematonta sisäpiiritietoa Spielbergin perheenjäseniltä, ystäviltä ja kollegoilta, sekä kulissien takaista materiaalia hänen keskeisistä elokuvistaan, kuten E.T.; Tappajahai, Kadonneen aarteen metsästäjät.

 

supergirl

Supergirl jatkuu – kolmannen kauden avausjakso iistaina 10.10.

DC Comicsin supersankariin Terästyttö perustuva Supergirl on herättänyt ihastusta. Erityisesti kehuja on saanut herttaista naispuolista supersankaria Karania esittävä Melissa Benoist. Perheystävällinen sarja valittiin vuonna 2015 Critic Choice -gaalassa vuoden mielenkiintoisimmaksi uutuussarjaksi.

Tiesitko? Supergirlin takana ovat samat tekijät kuin Arrow-sarjalla ja sen spin offeilla.

classdivide

Dokumenttielokuva Class Divide – ensi-illassa 4. lokakuuta.

Marc Levinin dokumenttielokuva tarjoaa ainutlaatuisia ja rehellisiä näkemyksiä, jotka haastavat yhteiset käsityksemme epätasa-arvoisuudesta nykypäivänä. Dokumentti lähestyy aihetta New Yorkissa asuvien nuorten kautta. Yksi päähenkilöistä on kahdeksanvuotias Rosa, joka on köyhästä perheestä. ”En välttämässä saa sitä, mitä haluan, mutta sen sijaan ympärilläni on ihmisiä, joita rakastan, Rosa sanoo dokumentissa. Viime vuonna kuvattu dokumentti koskettaa ja herättää ajatuksia.

HBO Nordic lisää ohjelmakirjastoonsa 1. lokakuuta tukun elokuvia. Voit katsoa HBO Nordicia voi Elisa Viihteen kautta.

HBO Nordic lisää 1. lokakuuta ohjelmakirjastoon tukun uusia elokuvia:

The 40-Year-Old Virgin (40 v. ja neitsyt)
The Best Man Holiday
Contraband (Salakuljettaja)
Dragonheart (Viimeinen lohikäärme)
Fear and Loathing in Las Vegas (Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa)
The Game – oletko valmis peliin?
Honey
Kick-Ass 2
Mama
Meet Joe Black (Saanko esitellä: Joe Black)
The Nutty Professor (Pähkähullu professori)
Nutty Professor 2: The Klumps (Pähkähullu professori 2: Klumpit)
The Purge (Puhdistuksen yö)
Robin Hood
Savages (Raakalaiset)
Two Faces of January
The World’s End

Kuvahaun tulos haulle elisa viihde rakkautta ja anarkiaa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone