Ghostbusters -tähti joutui rasistien kohteeksi netissä ”En tehnyt mitään ansaitakseni tämän”

Ghostbusterstähti Leslie Jones kertoo käyneensä läpi henkilökohtaisen helvetin saatuaan valtaisan määrän rasistisia viestejä twitterissä, Wenn kertoo.

Jonesin mukaan viestejä on tullut enemmän, mitä lähemmäksi uuden Ghostbusters -elokuvan ensi-ilta 22. heinäkuuta on tullut. Häntä on solvattu mustan ihonvärinsä takia ja hänen näyttelijän lahjoja on kyseenalaistettu.

”En ole tehnyt mitään väärää ansaitakseni tämän. Lähden tänään twitteristä kyynelsilmin ja surullisin sydämin. Kaikki sen vuoksi, että tein elokuvan. Voit vihata elokuvaa, mutta paska jota päälleni kaadetiin… on väärin”, Jones kirjoittaa.

48-vuotias Jones tunnetaan Saturday Night Live -televisio-ohjelmasta.

Elokuvan ohjaaja Paul Feig on käynnistänyt twitterissä vastakampanjan Jonesia puolustaakseen.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

5 kommenttia

  1. Noilla palkoilla täytyy kyllä kyetä ottamaan kritiikkikin vastaan.

  2. Eiköhän se nyt ole tullut selväksi, että koko leffa on täyttä rapaa. Rasisti kortin heiluttele ei tee siitä 5 tähden leffaa vaikka mikä olisi.

    1. Mikä rasisti kortti? Sehän sano että voi leffaa rapaksi haukkua, mutta rasistiset kommentit voi jättää pois. Vaikka jotkut käyttäis tota rasisti korttia nii ei voi silti olla niin naivi, et luulee että rasismia ei olisi missään..

    2. Elokuvan käsikirjoitus, ohjaus, kassavirta tai fanien unelmat ei määritä ihmisarvoa. Kenenkään ei tulisi joutua tälläisen älyttömän idiotismin kohteeksi, vain koska Internetissä voi.

  3. Loppuivatko elokuvan markkinointiin hassatut rahat alkuunsa kesken? Ensin sovinistit ja nyt rasistit, mitähän lööppejä leffasta saataisiin revittyä seuraavaksi. Vain tyhmä ihminen käy tällaista ylipäätään katsomassa, kuten mitä tahansa noin hyvän leffan remakea.

Kommentit suljettu.