Ensi yönä TV:ssä: Huippunimien tähdittämä länkkäri keräsi kehuja, mutta floppasi taloudellisesti – ”häpeilemättömän suoraviivainen lännentarina”

In A Valley Of Violence (K16) – TV5 sunnuntaina 29.05. klo 00:20

Vuonna 2016 valmistuneessa In A Valley Of Violence -leffassa kyläpahasen sheriffin poika kukkoilee tulokkaalle ja ottaa ikävästi turpiinsa. Luonnollisesti nyrkkitappelusta ja nöyryytyksestä on seurauksia ja koston kierre on edessä.

Ti Westin ohjaamassa ja Ethan Hawken tähdittämä elokuva ei menestynyt taloudellisesti. Se julkaistiin Yhdysvalloissa vain 33:ssa teatterissa ja lipputuloja kertyi vaatimattomat 61 000 dollaria. Sen sijaan elokuva sai kiitosta kriitikoilta käsikirjoituksestaan ja ohjaustyöstään ja roolisuorituksistaan. Rotten Tomatoesin keräämistä arvosteluista 77 prosenttia on myönteisiä.

Leffassa nähdään lisäksi Taissa Farmiga, James Ransone, Karen Gillan ja John Travolta.

”Westin elokuva ei alussa paljon lupaa, mutta paranee koko ajan ja on häpeilemättömän suoraviivainen lännentarina. Alkutekstijaksoa myöten sen esikuvia olevien italowesternien tapaan In a Valley of Violence on rakennettu muutaman tunnetun näyttelijän ja yksinkertaisen kostotarinan varaan. Esikuviensa tapaan In a Valley of Violence on myös ilmeisen pienen budjetin teos, mutta se ei sen viehätystä vähennä”, kirjoitti Elokuvauutiset.fi -sivuston kriitikko.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone