Elisa Viihde Viaplayhin kolme uutta alkuperäissarjaa – näitä kuvataan piakkoin

Elisa Viihde jatkaa satsaustaan kotimaisten sarjojen tuotantoon ja julkistaa kolme uutta alkuperäissarjaa. Sarjojen kuvaukset alkavat helmi-maaliskuussa. Uudet alkuperäissarjat tulevat katsottaviksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun vuosien 2022 ja 2023 aikana.

Kaikkea hyvää on Ulla Heikkilän ja Jan Forsströmin ohjaama kahdeksanosainen draamasarja, jonka tuottaa Making Movies Oy. Sarjan pääosassa nähdään Pirjo Lonka ja muissa rooleissa muun muassa Tommi Korpela (kuvassa), Rea Mauranen ja Ona Huczkowski.        

Sarjassa Johanna (Lonka) sovittelee työkseen eronneiden parien kiistoja lasten huoltajuudesta. Hän auttaa asiakkaitaan elämän suurimmassa pettymyksessä: miten päästä eteenpäin, kun rakkaudesta tuli jotain, josta on parasta päästää irti.

Psykologin trilleri Poikani Joel on perustuu suosittuun brittisarjaan A Mother’s Son perustuva kaksiosainen minisarja. Sarjan suomalaisversion ohjaa Saara Cantell ja tuottaa ITV Studios Finland.

Sarjan päärooleissa nähdään Laura Malmivaara, Ilkka Villi ja Turkka Mastomäki.

Päähenkilö Roosa (Malmivaara) on juuri muuttanut lapsiensa kanssa uuden miehensä ja tämän lapsien luokse, kun kaupungissa tapahtuu nuoren tytön murha. 

Renki on puolestaan kahdeksanosainen Vdraamakomedia perinteisen miehen roolin muutoksesta. Sarjan ohjaa Pete Riski ja tuottaa TACK Films ja sen päärooleissa nähdään Eero Ritala, Joonas Saartamo ja Kreeta Salminen.

Sarja kertoo ruuhkavuosiaan elävästä perheenisästä, joka palkkaa kotiinsa rengin, josta tulee hänen pahin kilpailijansa. 

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen yli 20 alkuperäissarjaa. Joulukuusta 2020 alkaen Elisa Viihde alkuperäissarjat ovat olleet katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta.

Olemme yksi merkittävimmistä suomalaisten tv-sarjojen tuottajista, rahoittajista ja jakelijoista, ja laskennallinen kulttuurijalanjälkemme oli viime vuonna noin 39 miljoonaa euroa.. Alkuperäissarjamme kiinnostavat myös ulkomailla, ja sarjojamme on myyty jo yli 30 maahan. Olemme ylpeitä siitä, että suomalaista draamaa katsotaan nyt myös kansainvälisesti – esimerkiksi psykologinen trilleri Huone 301 on ensimmäinen suomalaissarja, joka näytetään BBC:llä Iso-Britanniassa, kommentoi Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone