Toimistotyöt ovat tuttuja Konttori-sarjan tähdelle Ushma Karnanille – ”Työhistoriasta on hyötyä näyttelemisessä”

ushma karanani

The Office -suosikkisarjan suomalainen versio Konttori julkaistaan perjantaina 3.3. Elisa Viihteessä.

Ushma Karnani esittää sarjassa Leyla Hassania.

”Leyla on hyvin stereotyyppinen parikymppinen suomalaisnainen, joka on kiinnostunut meikeistä, pojista ja somesta. Sillä poikkeuksella, että hän on muslimi ja lähtöisin Pakistanista. Hän on matemaattisesti lahjakas ja iloinen ihminen,” Ushma kuvailee roolihahmoaan.

Suomalaisen version tapahtumat sijoittuvat englantilaisen pikkukaupungin Slough’n sijaan Riihimäelle Leskisen paperi Oy -nimiseen firmaan.

Toimistomiljöö oli Ushmalle ennestään tuttu, sillä hän on työskennellyt nuorempana omaisuudenhoitoyhtiössä ja puhelinvaihteessa.

”Olen ollut töissä myös kaupassa sekä hotellin vastaanotossa ja kerrossiivoojana”, hän lisää.

”Mielestäni nuorena pitäisi tehdä kaikenlaista työtä, että oppii tekemään työtä ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Työhistoriastani on ollut hyötyä myös näyttelemisessä. Rakennan kuvaa kohtaamieni ihmisten tavoista ja persoonista. Se on arvokas roolipankki, josta riittää ammenettavaa improlavalla.”

Ushma kuitenkin toteaa, että päivätyö toimistossa ei sopisi hänelle.

”Minun ongelma on se, että en jaksa samaa toimistyötä puolta vuotta pidempään. Siinä mielessä nykyinen ammattini ja freelancerina oleminen sopivat minulle erittäin hyvin”, Karnani sanoo.

Konttori-sarjan voi katsoa kokonaisuudessaan 3.3.2017 Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastosta tai jakso kerrallaan vuokraamosta.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone