Ivalo-jännityssarjan kutsuvierasensi-illassa riitti riemua ja kansainvälistä väriä

Helsingissä juhlistettiin Ivalo-sarjan kutsuvierasensi-iltaa maanantaina. Mesta.net tapasi sarjan tähdet punaisella matolla.

Kansainvälisen jännityssarjan (englanninkieliseltä nimeltään Artic Circle) maailman ensi-ilta on Elisa Viihteessä 21. joulukuuta.

iina kuustonen ivalo 12

Iina Kuustonen esittää lappilaista poliisia Nina Kautsaloa. Kuustonen muutti kuvausten takia kolmeksi kuukaudeksi Lappiin miehensä ja lapsensa kanssa.

”Kokemus oli tosi tärkeä. Nautin tosi paljon siitä ajasta. Menimme Lappiin kaamoksen alkaessa ja lähdimme pois, kun lumet alkoivat sulaa, Iina Kuustonen sanoi.

pihla viitala ivalo

Pihla Viitala esittää Ninan elämän kolhimaa siskoa Marita Kautsaloa.Viitala kuvailee Maritaa moniongelmaiseksi naiseksi, jonka elämän täyttävät päihteet ja epämääräiset miessuhteet. Kuvaukset olivat hänelle avartava kokemus.

”Kävin ensimmäistä kertaa Pohjois-Lapissa. Pääsin samalla Suomen pisimpään pulkkamäkeen. Sen laskeminen oli lapsuuden haaveeni”, Viitala myhäili.

ivalo maximillan ja clemence
Joi Johannsson ja Clemens Schick olivat hauskalla tuulella.

kataja ja maximillan

Janne Kataja esittää paikallispoliisi Niilo Aikiota ja saksalainen Maximilian Brückner biolääketieteen tohtori Thomas Lorenzia. Iloinen parivaljakko tutustui kuvauksissa. ”Senkin hölmöläinen”, Brückner sanoi Katajalle selvällä suomen kielellä.

ivalo perhe
Iina Kuustonen, Susanna Haavisto, Pihla Viitala ja Venla Ronkainen (edessä). Ronkainen esittää Nina Kautsalon (Kuustonen) tytärtä.

clemence shrick

Bond -leffasta Casino Royale tuttu Clemens Schick  näyttelee lääkefirman johtaja Marcus Elbeniä. ”Sarjassa on loistava tarina ja atmosfääri. Lapin luonto on kaunis ja karu. Se sopii minulle, koska rakastan hiljaisuutta”, saksalaisnäyttelijä tunnelmoi.

susanna haavisto

Susanna Haavisto esittää Ninan ja Maritan äitiä. ”Iina on kuin oma tyttäreni, koska olemme vanhoja perhetuttuja. Kävimme yhteisillä perhelomilla Lapissa.”, Haavisto sanoi.

ivalo hannu salonen
Ohjaaja Hannu Salonen ja hänen tyttärensä Lilli Salonen. 12-vuotias Lilli näyttelee päähahmon Thomas Lorenzin tytärtä.
joi johannsson 33 (2)
Islantilainen Joi Johannsson on yksi Ivalo-sarjan ulkomaisista näyttelijöistä.
ivalo ryhmä
Janne Kataja, Taneli Mäkelä ja Kari Ketonen näyttelevät poliiseja.

Lue juttu Ivalon kuvauksista alempaa.

Kansainvälistä Ivalo-sarjaa kuvataan Lapin hyytävissä oloissa – tältä kuvauksissa näytti!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone