Ilosaarirockiin merkittävä uudistus – käteinen ei käy jatkossa

ilosaarirock arttu kokkonen

Pohjois-Karjalan mammuttifestari Joensuun Ilosaarirock on tulevana kesänä full cashless eli kaikki maksaminen festivaalialueella tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla.

Maksurannekemaksaminen on yleisesti käytössä maailman suurimmilla festivaaleilla. Uudistuksen myötä käteinen tai kortti eivät toimi maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä. Rahaa rannekkeelle voi siirtää etukäteen verkossa tai festivaalialueen rahanlatauspisteissä.

 

”Päädyimme ottamaan maksurannekkeet käyttöön, sillä ne ovat turvallisin ja nopein tapa maksaa ostokset massatapahtumassa. Ranneketta on hankala kadottaa ja kaikilla käytössä oleva nopea maksutapa vähentää jonoja. Maailmalla on lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka cashless-teknologia on parantanut festareiden asiakaskokemusta, kertoo Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Niina Hattunen.

Ilosaarirock järjestetään 13. – 15.7. Joensuun Laulurinteellä. Kävijäennätyksen tehnyt Ilosaarirock keräsi viime vuonna 67 000 asiakasta ollen Suomen kolmanneksi suurin festivaali.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

 1. Ja mistäs sitä etukäteen tietää paljonko meinaa rahaa käyttää???
  Ja ilmeisesti järjestäjä pitää ylimääräiset rahat itsellään???
  Tällaiset tapahtumat ei mene jatkoon!

  1. Totta. Rahankiilto silmissä tehty uudistus.

   Avaamme palautuslomakkeen linkin tapahtuman jälkeen.

   Emme palauta alle 2€ summia
   Perimme jokaisesta palautuksesta 1€ siirtomaksun
   Hae palautukset 31.7.2018 mennessä

Kommentit suljettu.