Uutuuskirja kertoo Aki Sirkesalon urasta ja tämän liian varhain päättyneestä elämästä

Aki Sirkesalo – Musiikki soi on ensimmäinen kirja laulaja ja muusikko Aki Sirkesalon urasta ja tämän liian varhain päättyneestä elämästä. Teos julkaistaan 20.6.

Antti Luukkasen ja Laura Haaralan kirjoittama teos uppoutuu Aki Sirkesalon elämään muusikkona ja musiikkitoimittajana ja käy läpi hänen intohimoista taivaltaan musiikin parissa.

Musiikillinen elämäkerta perustuu haastatteluihin ja arkistomateriaaleihin. Haastatteluja ovat antaneet lukuisat Akin ystävät, yhteistyökumppanit, musiikkialan vaikuttajat ja aikalaismuusikot.

Aki Sirkesalo kuoli tsunamissa tapaninpäivänä 2004. Hän olisi täyttänyt kuluvana vuonna 60 vuotta.

Sessiot saatiin nippuun aivan joulun alla, ja niinpä Aki halusi kutsua Suomessa paikalla olevan työryhmän studioon kuuntelemaan lopputulosta. Tunnelma oli katossa, sillä kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä levyyn. Rupeaman jälkeen olisi hyvä ottaa iisisti… Aki oli lähdössä studiolta suoraan lentokentälle ja sieltä Thaimaan Khao Lakiin. Nylund soitti hänelle taksin, jota odotellessa Ala-Kojola jäi vielä ovenpieleen juttelemaan Akin kanssa. Ison porukan jouluntoivotukset olivat veljelliset ja halailun täyteiset. Kukaan ei tiennyt, että ne jäisivät lopullisiksi jäähyväisiksi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone