Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin uusi muistelmateos julkaistaan pian suomeksi

Yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myyneen Mötley Crüen basistina tunnettu Nikki Sixx palaa huippusuositun Heroiinipäiväkirjan jälkeen muistelemaan nuoruusvuosiaan ja paljastaa, miten hänestä tuli maailmankuulu rock-basisti.

Ekat 21 vuotta -muistelmateos ilmestyy 12.5. Liken Kustannuksen toimesta.

Isänsä hylkäämä ja äitinsä ja isovanhempiensa kasvattama Nikki Sixx kuvailee kirjassaan Ekat 21 vuotta avoimesti elämäänsä isovanhempien farmilla tai kaupungissa huikentelevaisen yksinhuoltaja-äidin hoiteissa.

Päivät täyttyvät lapsuuden leikeistä, metsästyksestä, kalastuksesta ja amerikkalaisesta jalkapallosta, kunnes rock, ruoho ja rakkaus valtaavat nuoren miehen mielen. Rokkarinalku matkustaa Greyhound-bussilla Hollywoodiin, perustaa Mötley Crüen ja aloittaa muodonmuutoksen Frank Ferannasta Nikki Sixxiksi, yhdeksi rockmaailman ikonisimmista basisteista, jota rakastettiin ja vihattiin, kammoksuttiin ja jumaloitiin.

Sixxin aiempi teos Heroiinipäiväkirja on rock-elämäkertojen kulttikamaa.

Mötley Crüen on myös yksi musiikkikirjojen suurimmista menestystarinoista bändihistoriikillaan The Dirt – Törkytehdas, joka on myynyt Suomessakin kymmeniätuhansia kappaleita. Kirjasta julkaistiin Netflix-elokuva vuonna 2019.

The Dirt – Törkytehdas on saatavilla myös äänikirjana.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone