Kesävieras: Ilkka Ihamäki julkaisi uusia eroottisia tarinoita – mieli tekee myös keikoille ja mustikkametsään

Radiosta tuttu parivaljakko Ilkka Ihamäki ja Sami Kuronen julkaisivat toisen Sensuellit iltasadut -kirjan, jossa on kaksikymmentä rennon eroottista tarinaa. Radiojuontajana ja muusikkona tunnettu Ilkka Ihamäki on Mesta.netin kirjasivuston tämän viikon kesävieraana.

Hei Ilkka. Sinun ja Sami Kurosen yhteinen Sensuellit iltasadut -kirja saa toisen osan. Kerro joku mieleen painunut palaute, jonka olet saanut kirjasta?

”Ekasta kirjasta sain sellaisen palautteen, että jotkut sadut olivat toimineet hyvin nukkumaan mennessä, mutta yksi saduista oli niin villi, että sen luettuaan palautteen antaja ei todellakaan saanut unta!

Olet radiotoimittaja kolmannessa polvessa. Millaisia tavoitteita ja haaveita sinulla on kirjoittamisen suhteen?

”Olen kirjoittanut paljon lauluntekstejä hovimuusikkona. Ehkä laajennan vielä laulunkirjoittamista sanoittamalla lauluja myös muiden laulettavaksi. Ja myös ajankohtaisia ilmiöitä käsittelevien kolumnien kirjoittaminen on ollut ajatuksissa.

Millainen lukija olet? Entä millaista kirjallisuutta luet?

Minulla on aina joku kirja kesken yöpöydällä. Luen mielelläni muun muassa romaaneita, dekkareita ja elämäkertoja.

Onko sinulla jokin kirja kesken?

”Tällä hetkellä kesken on mökin kirjahyllystä poimimani Saara Turusen romaani Sivuhenkilö.

Mitä kirjoja aiot vielä lukea tänä kesänä?

”Aion ainakin lukea kevyenä kesälukemisena pari Waltarin Komisario Palmu -klassikkodekkaria. Myös Teemu Keskisarjan uusi Kyllikki Saaren tapauksesta kertova kirja kiinnostaa.

Entä mitä muuta aiot tehdä kesällä?

”Nyt vihdoin pääsee taas keikoille ympäri maan, joten odotan että pääsen kitarani kanssa esiintymään. Lisäksi aion mökkeillä ja jatkaa viime kesänä alkanutta mustikkamaniaa, eli painella mustikkametsään!

Sensuellit iltsadut 2 on saatavilla myös Sami Kurosen lukemana äänikirjana. Kuuntele näyte tästä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone