Teemu Nikin uutuuskomedia Mister8 on mustavalkoisen – näin ohjaaja perustelee ratkaisuaan

Teemu Nikin ohjaama Mister8 on tummanpuhuva komediasarja, joka ei jätä kylmäksi. Päähenkilö Marian (Krista Kosonen) värikkään ja poikkeuksellisen suhdekuvion ympärille on rakennettu jännitysmomentteja sisältävä komedia. Mesta.net haastatteli ohjaaja Teemu Nikkiä.

Mister8 on saapui katsottavaksi Elisa Viihde Viaplayhin. Millaiset ovat tunnelmat?

”Tuonlaisen näyttelijäkaartin kanssa oli luksusta työskennellä. Varsinkin mieskokouskohtaukset olivat hulvattomia, kun niissä koko porukka oli kasassa. Odotan mielenkiinnolla palautetta. Tähän mennessä se on ollut tosi positiivista. Moni sarjan ennakkoon nähnyt on todennut, että tällaista sarjaa ei ole ennen nähty. Sitä on kehuttu koukuttavaksi ja vetäväksi”, Teemu Nikki kertoo puhelimessa.

Miten luonnehtisit sarjaa?

”Ei tämä maailman hassuin komedia ole, koska siinä käsitellään valtaa ja puhutaan rakkaudesta ja parisuhteita. Ihmisten välillä on kovia vääntöjä. Vakoilun ja salaisuuksien myötä lopputulos näyttää myös agenttitrilleriltä. Loppupeleissä kysytään, että rakastaako kukaan ketään.”

Kuten aikaisemmissa elokuvissasi, tässäkin sarjassa nähdään yllättäviä tilanteita ja taistelukohtauksia. Niistä on tullut eräänlainen tavaramerkkisi.

”Minusta on hauska ottaa katsoja mukaan ja yllättää hänet kesken kaiken tyyliin, että mitäs kummaa täällähän taistellaan moottorisahojen kanssa. Itse katsojana arvostan yllättäviä käänteitä. Toivon, että minut viedään matkalle, jonka lopputulemasta en ole varma.”

juttu jatkuu…

Mister8 on mustavalkoinen sarja. Miksi päädyit ratkaisuun?

Halusin tehdä sarjan joka erottuu muista sarjoista heti. Mister8sin tunnistaa ensi sekunneissa mustavalkoisuuden vuoksi.Mutsvalkoisuus luo yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka sopii sarjan teemaan. Rakkaus piilee harmaan sävyissä. Ja toki olen aina halunnut tehdä mustan mustavalkoisen komedian.

Olet aiemmin ohjannut muun muassa elokuvat Armomurhaaja ja Nimby. Mitä työrintamalla tapahtuu tällä hetkellä?

”Kuvaan parhaillaan Sekaisin -sarjan kolmoskautta. Työn alla on myös draamaelokuva Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone