Sipoon herttuan kakkoskausi on kuvattu. Kari Hietalahti viihtyy konnan roolissa: ”Sarjassa nähtävää korruptiota esiintyy joka kunnassa”

Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttuan toisen kauden kuvaukset saatiin päätökseen keskiviikkona.  Uudet jaksot tulevat katsottaviksi Elisa Viihteeseen marraskuussa 2019.

Kuvaukset käynnistyvät toukokuun puolessa välissä. Toista kautta kuvattiin Sipoon lisäksi Helsingissä ja Vantaalla, pääosin ensimmäiseltä kaudelta tutuissa paikoissa. Kakkoskaudella piipahdetaan myös Suomi Areenalla ja erilaisissa hyväntekeväisyystapahtumissa.

Sarjan päähenkilöä bisnesmies Pasi Kovalaista näyttelevä Kari Hietalahti kertoo, että sarja tarttuu toisellakin kaudella suomalaista korruptiota tiukalla otteella.

”Odotan kaudelta tosi paljon, koska nyt köysi kiristyy entisestään. Vaikka konnaa oli jälleen kiva näytellä, niin parasta sarjassa on teksti. Käsikirjoittaja Atte Järvinen on tehnyt jälleen huikean hyvää työtä. Hän on jälleen ajan hermolla ja tehnyt jälleen valtavan taustatyön”, Hietalahti kehuu.

Hietalahden mukaan sarjan peruskaava säilyy samana: moni sarjassa nähty asia perustuu tositapahtumiin tai ainakin se voisi tapahtua oikeasti.

”Sarjassa esiintyvää korruptiota tapahtuu kaiken aikaa ja joka kunnassa ympäri Suomea”, Hietalahti uskoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

IMG-20190614-WA0021
Kovalaisen pariskunta eli Mari Perankoski ja Kari Hietalahti kuvasivat sarjaa viime perjantaina Sipoon Nikkilässä.

Toinen kausi jatkuu suurinpiirtein siitä, mihin ensimmäisellä kaudella jäätiin. Kovalaisen vaimo (Mari Perankoski) vapautuu vankilasta ja Kovalainen on siirtynyt hyväntekeväisyysbisnekseen. Perheen rahat alkavat olla lopussa. Kovalainen haluaa rakentaa automarketin saadakseen talouden kuntoon.

Ensimmäisen kauden ohjasi Teppo Airaksisen, mutta toisella kaudella tahtipuikkoa heiluttaa Antti Heikki Pesonen (Päin seinää, Korsoteoria). Käsikirjoittajana jatkaa ensimmäisen kauden tapaan Hietalahden mainitsema Atte Järvisen (Downshiftaajat, Pasila).

”Ohjaaja Pesosen oli minulle ennestään tuttu mies koska hän ohjasi muutaman jakson Robaa. Ainakaan sarja ei huonone, vaikka Teppo Airaksinen lähti pois”, Hietalahti sanoo.

Lue myös: Kun yrittäjältä palaa käpy -videosta tuli somehitti vuosi sitten – näin Kari Hietalahti kommentoi videota nyt

sipoon herttua kuvaus 22
Sipoon herttuan kuvauksissa pidettiin puheita.

Kun yrittäjältä palaa käpy -videosta somehitti vuosi sitten – näin Kari Hietalahti kommentoi videota nyt

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone