Seinfeld-tähti öykkäröi lentokentällä – kuljetettiin poliisivankilaan

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Judge Reinhold pidätettiin torstaina Dallasin lentoasemalla häiriökäyttäytymisen takia.

TMZ-sivuston mukaan Reinhold alkoi ”laittaa hanttiin”, kun hänelle tehtiin turvatarkastusta. Hänelle tarjottiin mahdollisuutta tehdä ruumiintarkastus sivuhuoneessa, mutta hän kieltäytyi. Lopulta sekavanoloinen näyttelijä laitettiin käsirautoihin ja kuljetettiin Dallasin poliisivankilaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko hänet vapautettu ja mistä häntä syytetään.

Reinholt nousi parrasvaloihin näytellessään komediasarja Seinfeldissä. Hänellä on ollut rooleja lukuisissa elokuvissa, kuten Kuumat kinkut (1982), Beverly Hills kyttä (1984) ja Mutta mitä tapahtui joulupukille.

TMZ:n mukaan Reinholt antoi varsin räväkän radiohaastattelun vain tunteja ennen pidätystä. Hän muun muassa ylisti Kuumat kinkut -elokuvan huume- ja seksikohtauksia ”kautta-aikojen parhaiksi”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Poliisivankila tuossa tapauksessa tarkoittaa samaa kuin Suomessa vietäisiin putkaan, ei nyt mikään vakava juttu. Kuka nyt ei edes kerran elämässään putkassa olisi ollut, ainakaan miespuolinen.

    1. Jeppe saa maata ihan vapaasti vaikka joka viikonloppu putkassa. Itse en ole lähes 60 iästä huolimatta ollut putkaa lähelläkään.

Kommentit suljettu.