Kotimaisen rikosdraamasarjan kuvaukset alkavat Oulun seudulla – pääsee kansainväliseen levitykseen

Jussi-palkittu tuottaja Ilkka Matila aloittaa uuden Elisa Viihde -alkuperäissarjan kuvaukset ensi viikolla. Kaikki synnit -sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteessä keväällä 2019. Sarjan kansainvälisen levityksen hoitaa Sky Vision.

Kuusiosainen, pääosin Oulun seudulla kuvattavan rikosdraaman pääosia näyttelevät Maria Sid ja Johannes Holopainen.

Pohjois-Suomeen sijoittuva Kaikki synnit on psykologisesti kiinnostava rikosdraama, jonka tähtinä nähdään Maria Sid ja Johannes Holopainen. Kuusiosaisen sarjan ohjaa dokumenteistaan palkittu Mika Ronkainen.

Pohjoissuomalaiseen, fiktiiviseen Varjakan kuntaan sijoittuvan sarjan ohjaa palkittu dokumentaristi Mika Ronkainen, jonka amerikkalainen elokuva­alan lehti Variety valitsi yhdeksi kiinnostavimmista uusista eurooppalaisista elokuvaohjaajista vuonna 2013.

Sarjassa helsinkiläinen rikostutkija Lauri Räihä (34) saa komennuksen lähteä selvittämään murhien sarjaa, joka on tapahtunut hänen kotiseudullaan. Hän kohtaa menneisyyden haamut, sillä hän lähti kotikylästään seksuaalisen suuntautumisensa takia eikä hän ole tavannnut vanhempiaan 12 vuoteen.

Sarjan käsikirjoittajana toimii Merja Aakko, jonka ensimmäinen elokuvakäsikirjoitus Armo syntyi yhteistyössä ohjaaja Mika Ronkaisen kanssa vuonna 2015.

Kaikki synnit on monia palkittuja elokuvia tuottaneen Matilan ensimmäinen draamasarja yli 20 vuoteen vuoteen. Hän on on tuottanut useita menestyselokuvia kuten Rukajärven tie, Vadelmavenepakolainen, Äideistä parhain, Kuutamolla ja Ikitie.

”Tuottajana ollut jännittävää seurata, kuinka draamasarjat ja pitkät elokuvat ovat lähestyneet toisiaan, ja kuinka moni vannoutunut pitkän elokuvan tekijä on siirtynyt sarjamuotoiseen draamaan. Minua kiinnostaa se, että draamasarjoissa on aikaa kertoa tarinaa syvemmin ja kehittää hahmoja yksityiskohtaisemmin kuin pitkissä elokuvissa. Myös juonen kuljetukset ja tarinoiden aiheet tarjoavat enemmän vapauksia. Olen iloinen, että Elisa Viihde satsaa laatuun, ja olen kiitollinen tästä yhteistyöstä”, kertoo tuottaja Ilkka Matila.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone