Kesävieras: Christian Rönnbackalla on edessään vilkas kirjasyksy, mutta sitä ennen hän aikoo kalastaa

Kesävieras-juttusarja alkaa Mesta.netin kirjasivuilla. Ensimmäisenä vieraana on dekkaristina ja tietokirjailijana mainetta saanut Christian Rönnbacka.

Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Kiitos ihan hyvää, syksyllä ilmestyvä Hautalehto-dekkari Ruska menee kohta painoon ja 1.10 ilmestyvää tietokirjaa seikkailueepposta Riskiretkeä viimeistellään Larsin kanssa. Yksi toinen iso projekti on vihdoin pääsemässä liikkeelle, mutta siitä voin kertoa vasta syksymmällä.

Mitä kirjoja aiot lukea tänä kesänä?

Minusta on tullut lähes kaikkiruokainen lukija kun siirryin lukemaan e-kirjoja. Elämänkerrat ja dekkarit napostelen sähköisinä. Mainitsemani ison projektin myötä joudun myös lukemaan pinon käyttöohjeita, vaikkei suomalainen armeijan käynyt mies niihin yleensä koske.

juttu jatkuu kuvan jälkeen

christian rönnbacka

Mainitse joku unohtumaton kesäkirjasuosikkisi?

Tämä on helppo kysymys. Palavan taivaan alla. Mark Sullivanin Italiaan ja toiseen maailmansotaan sijoittuva tositarinaan perustuva kertomus on unohtumaton.

Missä luet kesällä?

Luen sängyssä ennen nukkumaanmenoa. Olen liian rauhaton rentoutumaan riippumatossa ja lukemaan siellä.

Entä mitä muuta aiot tehdä kesällä?

Kesä menee Whateverlandissa, mökilläni Vihidissä. Hankin juuri ison kumiveneen ja siihen perämoottorin, aikomuksenani kalastaa jossain päin. Itse asiassa minulla ei ole juurikaan kalaonnea, mutta tykkään katsoa kun vaimoni Heli onkii. Silloin voidaan jopa saadakin kalaa.

Tutustu Christian Rönnbackan kirjoihin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone