Downshiftaajat -sarjalla huikeat katsojamäärät

downshiftaajat-press

Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat on saavuttanut suuren suosion. Sarjan toisen kauden katselumäärä on ollut samassa ajassa julkaisustaan lähtien kolminkertainen ensimmäiseen kauteen verrattuna.

Downshiftaajat on Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuin sarja. Toisen kauden jaksot julkaistiin Elisa Viihteessä joulu-tammikuussa. Sarjaa on Elisa Viihteessä katsottu pääasiassa kuukausimaksullisessa Aitio-ohjelmakirjastossa.

downshiftaajat-17

Sarjan Venla-ehdokkuuksiakin kerännyt ensimmäinen kausi esitettiin YLEllä loppuvuodesta 2016. YLE Areenassa jaksoja on katsottu yli 1,8 miljoonaa kertaa.

– Downshiftaajien toinen kausi oli vuonna 2016 Elisa Viihteen Aition toiseksi katsotuin sisältö. Sen edellä on vain sarjan ykköskausi. Vaikka kaikki toisen kauden jaksot eivät tulleet katsottavaksi kerralla, kirivät ne silti vain kahdessa viikossa vuoden katsotuimpien joukkoon. Olemme iloisia, että katsojat ovat löytäneet Downshiftaajat, ja olemme voineet tarjota asiakkaille toisen kauden suosittua alkuperäissarjaamme, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Seuraava Elisa Viihteen alkuperäissarja on luvassa maaliskuun alussa, kun Sami Hedbergin tähdittämä Konttori-sarja julkaistaan palvelussa 3. maaliskuuta. Konttori on suositun brittiläisen The Office -sarjan suomalaisversio.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone