Suomen parhaat tubettajat palkittiin – yksi oli ylitse muiden

tubecon 1

Kolmannen kerran järjestetty Tubecon -tapahtuma huipentui lauantai-iltana Hartwall -areenalla pidettyyn Tubecon Awards 2016 -gaalaan, jossa palkittiin Suomen parhaat tubettajat.

Lahtelainen vloggaaja Jaakko Parkkali valittiin Vuoden suosikkitubettajaksi yleisöäänestyksessä. Lisäksi vain vuoden tubettanut Jaakko voitti Vuoden tähtilupaus -pystin. Tuomaristo perusteli valintaa seuraavasti:

”Mielettömiä haasteita ja rohkeita collabbeja tuottava Jaakko valloittaa karismallaan.
Hyväntuulinen meininki ja virne suupielessä ovat nostaneet Jaakon nopeasti isojen kanavien joukkoon. Viihdyttävän lisän tuo sujuva sanailu kanavalla usein vierailevan Arttu Lindemanin kanssa.”

”Jaakko on niin energinen ja hauska. Aina kun katson hänen videoita tulee hyvä mieli ja arkiset asiat unohtuvat”, eräs yleisöäänestykseen osallistunut perusteli valintaansa.

Myös Justimus -kokoonpano voitti palkinnon kahdessa kategoriassa: Vuoden musiikkikanavan ja Vuoden huumorikanavan.

Vuoden videoksi valittiin Hydraulic Press Chann.nel’in paperinprässääminen.  Vauhtikanava -kategorian voitti Dudesons ja Vuoden lifestyle -kanavaksi MariieVeronican ylläpitämä vlogi.

Tubecon keräsi jo kolmannen kerran yhteen tubettajasukupolven kirkkaimmat tähdet ja heidän faninsa. Tapahtumassa oli mukana lähes 300 tubettajaa.

Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma Tubecon näkyi suorana lähetyksenä Elisa Viihteen uudelta Tubecon-kanavalta.

Tubecon Awards 2016 -tapahtuman taltiointi on myöhemmin katsottavissa Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastosta.

Kuvat: Teemu Kammonen / Tubecon

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

Kommentit suljettu.