Riisutut-sarjassa Kristoffer kohtaa yllättävän arjen vastoinkäymisen

Riisutut -  1
Kausi 1, 1/8. SARJA ALKAA. Henrika, Kristoffer, kämppikset Endia ja Laine sekä aviopari Karoliina ja Henri pakkaavat kaiken omistamansa viimeisintä rihman kiertämää myöten muuttolaatikoihin. Laatikot viedään kontteihin ja päähenkilömme jäävät alastomina tyhjiin koteihinsa. Kuinka moderniin mukavuuksiin tottuneet osallistujat selviävät ensimmäisestä yöstään tyhjässä asunnossa? Miten he reagoivat tilanteeseen, jossa heillä ei ole yhteyttä ulkomaailmaan? Mikä on ensimmäinen esine, mitä he kontteihin viedyistä tavaroistaan todella kaipaavat?

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Tänään torstaina ohjelman neljännessä jaksossa Kristoffer kohtaa arjen vastoinkäymisen, joka aiheuttaa runsaasti päänvaivaa.

Miehen asunnon pakastin on yön aikana ”sulattanut itsensä” ja aamulla vettä on runsaasti lattialla.

Normaalioloissa lattian kuivaus olisi helppo operaatio mutta tyhjässä asunnossa on ainoastaan vessapaperia, jolla kuivausurakan voisi suorittaa.

En tiedä mitä tehdä. Koko ajaksi on vain määrätty määrä vessapaperia ja mun on pakko pyyhkiä lattia kuivaksi

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone