”Krista Kososen tähdittämä Mister8 -sarja on jotain, mitä ei ole aikaisemmin tehty Suomessa” – lue juttu kuvausten kulisseista

Teemu Nikin ohjaama komediasarja Mister8 sai ensi-illan sunnuntaina 31.1. Elisa Viihde Viaplayssa.

Tumman huumorin sävyttämässä komediasarjassa Krista Kososen esittämällä Marialla on seitsemän miestä eli yksi joka viikonpäivälle. Kaiken kukkuraksi kuvoihin änkeää vielä insinööri Juho (Pekka Strang), joka rakastuu salaperäiseen uranaiseen ja haluat tämän kokonaan itselleen. Kasassa ovat suuren ”kukkotappelun” ainekset.

Mister8 sarja kuvattiin Helsingissä syksyllä 2019. Mesta.net vieraili sarjan kuvauksissa Suvilahden Kattilahallissa.

Ison betonihallin lattialle on tuotu pitkä pöytä. Hallin laidalle on pystytetty maskeeraus- ja catering-pisteet.

Näyttelijät päntäävät käsikirjoituksiaan ja ohjaaja Nikki antaa viime hetken vinkit. Nyt kuvataan kohtausta, jossa miehet ja Maria (Kosonen) kokoustavat yhdessä. Näyttelijät asettuvat pöydän äärelle ja kohtaus on valmis alkamaan.

Mesta.net jututti kuvausten lomassa kaikkia pääosan esittäjiä. Juttu jatkuu…

Krista Kosonen ja Teemu Nikki tekevät viime hetken viilauksen pian kuvattavaan kohtaukseen.
Maria ja miehet ovat koolla, ja valaistuskin on saatu säädettyä kohdalleen. Kohta kuvataan!

Krista Kosonen kiinnostui Mister8-sarjasta heti käsikirjoituksen luettuaan.

”Roolihahmoni Maria on järjestelmällinen ihminen. Hän ottaa jokaisesta miehestä parhaan puolen. Se on aika nerokasta. Kaikki miehet edustavat eri stereotypioita. Komedia tulee jo pelkästään siitä, että koko asetelma on absurdi”, Krista Kosonen toteaa kuvausten lomassa.

Pekka Strang esittää Juhoa, joka haluaa Marian kokonaan itselleen. ”Tein Teemu Nikin kanssa ensimmäisen kerran töitä vuonna 2003. Olen odottanut hänen yhteydenottoaan, koska hänellä on aina hyviä ideoita. Mister 8 -sarjassa maailmaa katsotaan vinksahtaneesta kulmasta. Useimpia asioita lähestytään huumorin kautta”, Strang kuvailee.

Joonas Saartamon esittämä on Vertti on eronnut isä. ”Koolla on vahva läpileikkaus suomalaiseen mieheen. Ensireaktioni sarjasta oli positiivisella tavalla absurdi. Tilanne on omasta maailmankatsomuksestani katsottuna vähän hämmentävä, että miten tällainen parisuhdekemia voi toimia. Vahva hyppy tuntemattomaan kiehtoo minua aina. Luettuani käsikirjoituksen ensimmäisen jakson päätin heti olla mukana.”

Terhoa esittävä Elias Westerberg edustaa sarjan nuorempaa mieskaartia. ”Mukana on mehukkaita tilanteita ja hahmoja. Sarjassa on jotain, mitä ei ole aikaisemmin tehty Suomessa. Jokainen mies edustaa erilaista elämäntyyliä ja ammattikuntaa. Jokaisella on jokin erityisominaisuus.”

Jari Virmanin roolihahmo Hermanni on miesporukan primus motor, joka ei ota taka-askelia. ”Hermanni on kaveri, joka selviää puukon kanssa metsässä vaikka yli talven. Luontoihminen, joka viihtyy metsässä ja hakee sieltä ruuat.”

Olli Rahkosen esittämä palomies Kuosmanen harjoittaa kovaa keinoittelua, mutta siihen on syynsä. ”Tuntemukset sarjasta olivat heti hyvät. Olen tehnyt Teemu Nikin kanssa aiemmin monta hyvää juttua, kuten Kolmea Simoa ja Lovemilla -sarjaa.

Chike Ohanwe näyttelee omahyväistä personan traineria Pelleä, joka tarjoaa Marialle viikottaisen liikuntahetken. ”Jo pelkästään lähtökohta on hauska. Mutta miten olisikaan, jos sukuouolet olisivat toisinpäin. On muuten hauskaa, että hahmoni on herra tiistai.”

Ville Tiihosen esittämä Sepe on stand up -koomikko, joka laittanut korkin kiinni – vai onko? ”Mukana on mehukkaita tilanteita ja hahmoja. Sarjassa on jotain, mitä ei ole aikaisemmin tehty. Jokainen mies edustaa erilaista elämäntyyliä ja ammattia. Jokaisella on jokin erityinen ominaisuus.”

Amir Escandari esittää julkkiskokki Dariusta, joka kuvittelee olevansa ”Suomen paras”. Escandari on ohjannut Tuulensieppaajat-dokumenttielokuvan, joka sai parhaan kuvauksen Jussi-palkinnon. ”Mister8 vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Minun ei pitänyt näytellä Aurora-elokuvan jälkeen. Olen kieltäytynyt useista projekteista. Tässä sarjassa oli kuitenkin jotain niin mielenkiintoista, että lähdin mukaan.”

Mister8 sarja on katsottavassa Elisa Viihde Viaplayssa. Lue sarjan arvostelu alta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone