Yksi vuoden puhutuimmista albumeista on julkaistu

ariana grande

Yksi vuoden puhutuimmista albumeista on julkaistu.

Spotifyn globaalisti striimatuin artisti ja poptaivaan tämän hetken supernova Ariana Grande julkaisee uuden albumin Thank u, next tänään perjantaina 8. helmikuuta.

Marraskuun alussa Grande julkaisi samannimisen singlen, joka kasvoi välittömästi hitiksi. Biisillä hän kiittää entisiä poikaystäviään Mac Milleriä, Ricky Alvarezia ja Big Seania sekä ex-kihlattuaan Pete Davidsonia kaikesta kokemastaan. Thank u, next -musiikkivideo rikkoi YouTube-ennätyksen keräten eniten katselukertoja yhden vuorokauden aikana. Kappale on Arianan ensimmäinen Spotifyn kärkisijan saavuttanut hitti Suomessa ja myös ensimmäinen Arianan Billboard HOT 100-listan ykköseksi noussut single.

jatkuu…

Loppuvuoden menestystä seurasi tammikuussa julkaistu single 7 rings, joka niin ikään saavutti Spotifyn kärkisijan Suomessa ja globaalisti heti julkaisunsa jälkeen. Kappale nousi juuri suomalaisissa radioissa 40. soitetuimman joukkoon.

25-vuotias Grande on julkaissut kolme platinaa myynyttä studioalbumia, ylittänyt 18 miljardia striimiä singleillään sekä kerännyt urallaan jo kuusi Grammy-ehdokkuutta. Hän on Instagramin kolmanneksi seuratuin henkilö 144 miljoonalla seuraajallaan.

Ariana saapuu Suomeen keikalle tämän vuoden lokakuussa. Hartwall Arenan konserttiin löytyy vielä muutamia hajapaikkoja.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone