Viikonloppuna Akun Tehtaalla livestream-keikoilla pari mielenkiintoista esiintyjänimeä

Live Stream TV Akun Tehtaalta esittää: perjantaina 3.7. klo 20 striimikeikalla ensimmäistä kertaa 30-vuotisella urallaan huumoritrio Alivaltiosihteeri. Radioaalloilta tutuksi tullut kokoonpano esiintyy nyt videokuvan välityksellä kansalaisille.

Luvassa on suosituimpia sketsejä vuosien varrelta sekä valikoima iskevimpiä palindromeja. Tarjolla on myös palindromien yhteislausuntaa.

Vaikka tämä ei mikään musiikkikeikka olekaan, niin voimme jopa luikauttaa ilmoille jonkin biisinkin”, lupaa Simo Frangén.

Näillä näkymin perjantain striimiesiintyminen on Alivaltiosihteerin kesän ainoa striimikeikka.

Niin ikään ensimmäisen striimikeikan tekee lauantaina 4.7. klo 20 Suomen kautta aikain suurimman teinihysterian synnyttänyt Dingo. 

Live Stream TV:n lavalla Neumannin kanssa nähdään Pepe Laaksonen, Jonttu Virta, Leena Peisa ja Saska Ketonen.”Keikkaan pitää valmistautua ja sitä varten pitää treenata. Eivät ne livestream-keikat ole mitään perus-live-keikkojen toisintoja, vaikka moni niin kuvittelee”, Neumann kuittaa.

Keikat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Striimin aikana myynnissä on vapaaehtoisia kannatuslippuja ja merchandise-tuotteita. Keikoille myydään rajoitettu määrä paikan päälle oikeuttavia pääsylippuja. Live Stream TV -lähetyksiä voi katsoa ja ostoksia tehdä osoitteessa www.livestreamtv.fi

(ProPromotion)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone