Veteraaninäyttelijä löysi nykyisen vaimonsa kahvimainoksesta – kertoo hyvän syyn, miksi muita naisia ei ole vilkuiltu yli 40 vuoden liiton aikana

(The Italian Job, Englanti 1969) Ryöstöelokuvien 60-luvun rempseässä klassikossa epätavallnen brittikonnien joukko suunnittelee ovelaa kultaryöstöä Torinossa, paetakseen paikalta itse aiheuttamansa valtavan liikenneruuhkan katveessa. Pääosissa Michael
Caine, Noel Coward ja Benny Hill. Ohjaus: Peter Collinson. HD. Kuvassa Charlie Croker (Michael Caine) ja Lorna (Margaret Blye).
Kuva: Paramount Pictures / Yle Kuvapalvelu

Veteraaninäyttelijä Michael Caine, 86, on ollut naimisissa Shakira Bakshin kanssa vuodesta 1973 lähtien. Liitto nykyään 72-vuotiaan kaunottaren kanssa on ollut Cainen mukaan näyttelijän elämän onnellisinta aikaa.

Tämä tarina on kerrottu monta kertaa aikaisemmin: Caine näki upean brasilialaiskaunottaren kahvimainoksessa. Tarvittiin 11 soittokertaa, että nuori kaunotar suostui treffeille. Andrew Dentonin haastattelussa Caine myöntää päättäneensä jo etukäteen – jos tulee pakit, hän jättää naisen rauhaan.

Yllätys oli myös suuri, kun Caine oli valmis matkustamaan Brasiliaan asti etsimään unelmiensa naista. Kävi ilmi, että nainen asui Britanniassa – vain kilometrin päässä Cainen kotoa!

Caine painottaa Shakiran olleen hänen salainen ”aseensa” vuosikymmenten ajan Hollywoodin  houkutusten keskellä.

Tässä hommassa olet kaiken aikaa tekemisissä toinen toistaan kauniimpien naisten kanssa – mutta minulla oli kaunotar jo kotona. Hän sattui vielä olemaan yksi kauneimmista, jonka olen tavannut. Minulle ei ole tullut kiusauksia syrjähyppyihin”.

(Daily Mail)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone