Vappu Pimiältä somessa sisäpiiritietoa Maajussille morsian -ohjelman kulisseista – ”teillä on ihan naimanaamat”

Vappu Pimiä on jakanut somessa sisäpiiritietoa Maajussille morsian -ohjelman kulisseista.

Kyseessä ei ole parhaillaan kuvattava kausi vaan huomio siirtyy parin vuoden taakse.

Tuolloin kuvattiin mm. Rantasalmella. Maajussi-Tuomo sai Vapulta tukevan kirjepinon mutta vielä heti ensimmäisessä kirjeidenavaushuumassa ei Marjon kirje osunut Tuomon silmiin.

Marjon kirje oli saanut huomiota ennen Naantalin pikatreffejä. Vappu kertoo nähneensä parin välillä heti potentiaalia:

Kun näin Marjon Naantalissa, sanoin Tuomolle, että katsopas tuota punapäätä vähän tarkemmin, sillä teillä on ihan naimanaamat ja jotenkin mulle tuli vaan tosi vahva tunne, että näillä kahdella saattaisi synkata, tuntematta Marjoa yhtään. Kun Tuomo tuli pikatreffeiltä, kävin utelemassa, että noooh? Tuomo sanoi: ”Oot sä Vappu melkoinen noita, Marjo vaikuttaa tosi hyvältä!”

Vappu kertoo kuvausryhmän vielä kuvailleen farmiviikon jälkeisiä muiden tyttöjen lähtötunnelmia, kun Tuomo ja Marjo yllätettiin jo navetan takaa pussailemasta.

Silloin taisin sanoa meidän työryhmälle, että katsokaapa vaan, niin täällä soi hääkellot tai pieni kääryle tulee taloon parin vuoden sisällä. 

Vapun somessa julkaisemassa kuvassa nähdään tilanne nyt – Vappu kävi Rantasalmella moikkaamassa Tuomoa, Marjoa ja seitemän viikon ikäistä vauvaa.

View this post on Instagram

Kerron teille ihanan tarinan! Kaksi vuotta sitten, kun juonsin toista kauttani Maajussille morsian ohjelmaa, vein melkoisen kirjepinon Rantasalmelle Tuomon käsiin. Kun siinä yhdessä avattiin kirjeitä ja katsottiin videoita, ei Marjon kirje tullut vielä tuolloin vastaan. Tuomo luki Marjon kirjeen itsekseen ja kutsui hänet yhdeksi ehdokkaaksi Naantaliin. Kun näin Marjon Naantalissa, sanoin Tuomolle, että katsopas tuota punapäätä vähän tarkemmin, sillä teillä on ihan naimanaamat ja jotenkin mulle tuli vaan tosi vahva tunne, että näillä kahdella saattaisi synkata, tuntematta Marjoa yhtään. Kun Tuomo tuli pikatreffeiltä, kävin utelemassa, että noooh? Tuomo sanoi: "Oot sä Vappu melkoinen noita, Marjo vaikuttaa tosi hyvältä!"Kun Marjo sitten meni farmiviikolle, taisi peli olla aika äkkiä selvä, vaikkakin Tuomo käyttäytyi herrasmiesmäisesti kaikkia ehdokkaita kohtaan. Kerrottakoot myös, että Marjo oli tehnyt ennen ohjelmaan osallistumista aarrekartan, johon hän oli laittanut haaveeksi parisuhteen ja asumisen maaseudulla. Kun Tuomo sitten farmiviikon päätteeksi teki valinnan ja hän joutui Marjon kanssa navetan taakse odottamaan hetkeksi, kun kuvattiin vielä muiden ehdokkaiden lähtö tunnelmia, yllätin minä tämän nuoren parin jo heti pussailemasta navetan takaa! Silloin taisin sanoa meidän työryhmälle, että katsokaapa vaan, niin täällä soi hääkellot tai pieni kääryle tulee taloon parin vuoden sisällä. Tänään mentiin sitten tapaamaan tätä ihanaa 7 viikkoista käärylettä. En voisi olla onnellisempi Tuomon ja Marjon puolesta ja olen vähän myös rinta rottingilla, kun olen saanut olla pienessä roolissa tässä ihanassa rakkaustarinassa! Tässä myös loistava esimerkki siitä, että #maajussillemorsian on ohjelma, johon lähdetään ihan oikeasti etsimään elämän rakkautta! Kaikkea hyvää ihanat Tuomo, Marjo ja perhe ja seuraavaksi odotellaan sitten niitä hääkelloja.. 😉😍💓 #maajussillemorsian #rakkaudenasialla #lovemyjob #pyydäniinsaat #vetovoimanlaki @tu_si86 @maetrjoo

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone