Vain elämää -ohjelmassa Jukka Poika kertoo avioeron jälkeisistä raskaista vuosista: ”Ei tullut sellainen olo, että teenpä nyt lauluja”

Jukka Poika kertoo Vain elämää -päivänään avioeron vaikutuksista elämäänsä. Artisti nimeää vuoden 2013 erosta seuranneen huoltajuuskiistan elämänsä suurimmaksi kriisiksi.

Huomio, sisältää ennakkoa tulevasta.

Artisti menetti lähihuoltajuuden kahteen lapseensa.

Syntymän jälkeen isoin kriisi varmasti… Kyllähän tietysti avioero on kaikilla niin sanotusti päräyttävä kokemus, sekä tosi ikävällä tavalla että pidemmän päälle rakentavallakin tavalla. Siinä joutuu tekemään itsetutkiskelua ja kohtaamaan monia asioita, mitä se tilanne vaatiikaan. Vielä siitä eteenpäin suurin kriisi eläessäni on ollut se, että huoltajuuskiistan vuoksi menetin lähihuoltajuuden. Se aiheutti tosi paljon kaikkea mielipahaa”.

Rankka tilanne johti musiikin tekemisen taukoamiseen. Artisti kertoo biisien kirjoittamisen vaikeutuneen suuresti.

Kyllä se löi mut tietyllä tavalla lukkoon se koko tilanne moneksi vuodeksi. Ei tullut sellainen olo, että teenpä nyt lauluja”.

Yhtäkkiä tuli sellainen olo, että ei mulla oikeastaan ole sanottavaa yhtään mistään. Piti oikein keksimällä alkaa keksiä, että mistähän sitä nyt…

Jos joku opetus on tässä vuosien varrella tullut, niin se on se tietty aloittelijan mieli. Eli aina ihan sama missä kohdassa on, ei luule, että on jotenkin homma hanskassa. Jos on sellainen olo, sitten ei ole tajunnut, miten vähän ymmärtää”.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone