Tutut julkisuuden hahmot sanovat ’Yes I Can’ – tai siis suomalaisittain kaikki käy!

Mitä tapahtuu, jos julkisuuden henkilö vastaa viikon ajan jokaiseen ehdotukseen myöntävästi!

TV5:n loppukesä tuo ruutuun aimo annoksen vauhtia, vaaraa ja ikimuistoisia hetkiä, kun uusi koko perheen viihdeohjelma Kaikki käy! alkaa 14. elokuuta.

Sarjassa tunnetut suomalaiset lupautuvat vastaamaan viikon ajan kyllä kaikkeen mitä heille ehdotetaan. Kaikki käy! on positiivinen sosiaalinen koe, joka tarjoaa katsojille viihdyttävän paketin odottamattomia tilanteita ja kohtaamisia.

Avausjaksossa mediapersoona Niko Saarinen saa kylmää kyytiä auton katolla, pääsee työskentelemään radioon ja jysäyttää lopulta pellehypyn 10 metristä. Jaksojen aikana nähdään myös, miten somejulkkis Benjaminilta sujuu laskuvarjohyppy ja opettajan pesti ala-asteella ja räppäri Uniikilta taiteilu sirkushevosen selässä.

Missikaunotarten Sara Siepin ja Sabina Särkän kyllä-vastauksesta seuraa muun muassa korkean paikan ikkunanpesua sekä hyppy liekeissä mereen. Haasteisiin tarttuvat myös Sampo Kaulanen, Mira Luoti, Jethro Rostedt ja Martina Aitolehti.

Kaikki käy! perustuu belgialaiseen Yes I Can –formaattiin.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Taas oikein edustava valikoima kuluneita kasvoja. Hohhoijaa. Maksetaanko näille teeveepersoonille ja missipissiksille vielä näistä kikkailuista jotain? Eikö tosiaan löydy mitään aidosti uutta ja mielenkiintoista? Taas on joku lainaformaatti kysessä. Tosin mullapa onkin telkkarissa semmoinen nappi josta sen saa pois päältä.

Kommentit suljettu.