Timo Rautiaisen rumpalia juhlitaan teatterilavalla

sata lasissa

Näyttelijä Jussi Lampi on tuttu mies myös Timo Rautiaisen keikkakokoonpanoista. Lampi juhlii lauantaina 17. kesäkuuta kuitenkin toisaalla – kaikkiaan tuhannetta esitystään Uuden Iloisen Teatterin lavalla Helsingissä.

Lampi on ollut mukana 17:ssa UIT:n produktiossa vuoden 1990 Helibori humpsis ja pokasaha soi -revyystä lähtien. Helsingissä pidettyjen esitysten lisäksi Lampi on osallistunut myös lukuisiin muihin UIT:n produktioihin kiertueilla. UIT esittää parhaillaan Sata lasissa! -musiikki-ilottelua Linnanmäen Peakockissa.

Lampi nähdään Sata lasissa! -tuotannossa monissa eri rooleissa, kuten pääministeri Juha Sipilän oloisena Suomi-neidon tanssittajana sekä Joukahaisen ja Kullervon luokanopettajana.

Sata lasissa! -esitys sai ensi iltansa Peakockissa 16. toukokuuta. Luvassa on vielä kymmenkunta esityskertaa ennen kauden päätöstä eli Jussi Lammen juhlailtaa 17. kesäkuuta.

Onhan tämä nyt huikeaa, tuhat kertaa lavalla, ihmettelee Jussi Lampi kuluneita vuosia itsekin. – Siihen on mahtunut aika monta sketsiä ja laulua ja jos jonkinlaista tanssiaskelta, mutta hyvin on jalka vielä koreografeihin taittunut”, Lampi jatkaa.

Loput näytökset vielä 17.6. saakka tiistaista lauantaihin kello 18.00 sekä lauantaisin myös kello 16.00. Liput myynnissä Ticketmasterissa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone