Teemu Pukki -ilmiöllä nostetaan esille Kotkan ja Haminan seutua – brittiläisiä turisteja jo ihmettelemässä Pukin kotikulmia

Futisammattilainen Teemu Pukki tähdittää Kotkassa Kasvanut -seutukampanjaa.

Kotka ja Haminan seutu solmi viime vuoden lopussa yhteistyösopimuksen jalkapalloilija Teemu Pukin kanssa. Yhteistyökuviona on nyt toteutettu videokampanja, jossa Teemu kertoo lapsuudestaan ja kehittymisestään tähtipelaajaksi synnyinkaupungissaan.

Kotkassa kasvanut -teema pitää sisällään kolme lyhytvideota. Teemu Pukin lisäksi mukana ovat kotkalainen metsäteollisuusyritys Kotkamills Oy sekä kaupunkiin muuttanut Silasten lapsiperhe.

Kampanjan tavoitteena on kertoa monipuolisista mahdollisuuksista kasvaa ja kehittyä runsaan 50 000 asukkaan muodostavassa Kotkassa niin urheilijana, yrityksenä kuin lapsiperheenä.

Teemu Pukki -ilmiöllä on jo ollut vaikutuksia alueen kiinnostavuuteen ja matkailuun ulkomaita myöden ja Teemun joukkueen Norwich Cityn edustajat ovat vierailleet Kotkassa pariinkin kertaan. Myös kansainvälisiä median edustajia sekä useita brittiläisiä turisteja on vieraillut kaupungissa.

 Katso myös muut videot.

(Lähde Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone