Tänään televisiossa, ”Mä myyn pers*ttä Amsterdamissa” – yksi Yleisradion Elävän Arkiston ladatuimmista pätkistä

Mä myyn pers*ttä Amsterdamissa”. Muistatko vielä Hanoi Rocks -hemmojen haastattelun vuodelta 1985. Maailmanvalloittajat Michael Monroe ja Andy McCoy Arvo Tuomisen haastattelussa.

Haastattelupätkä muistetaan Andyn lompakonesittelystä. Mies kaivaa kesken haastattelun lompakostaan rahanipun ”mul on täällä lompakossa kolkyt tonnii. Jos mä löydän jotain, mistä mä diggaan, niin mä ostan sen”.

Klassikko!

Kyseinen haastattelu on yksi Yleisradion Elävän Arkiston ladatuimmista tallenteista. Haastattelu nähdään tänään sunnuntaina Yle TV1:n ohjelmistossa kello 14.05 (Palanen: Klassikkohaastattelu – Hanoi Rock)

 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone