Suvilahdessa tapahtuu livenä – Suvilahti Summer päivittäin kesäkuun loppuun, alkaen 11.6.

Kesäkuun 11. päivä Suvilahden isolla energiakentällä avataan Suvilahti Summer – tapahtumasarja.

Ensimmäisten tapahtumaviikkojen aikana Suvilahdessa järjestetään mm. konsertteja ja leffailtoja.

Tapahtumat jatkuvat tämänhetkisten suunnitelmien mukaan päivittäin tiistaihin 30.6. asti.

Tapahtumasarjan ohjelma käynnistyy Emma-palkitun Evelinan konsertilla 11. kesäkuuta. Avajaisillan jälkeen luvassa on monipuolista tapahtumatarjontaa aina juhannusteemasta brunsseihin ja karaokesta elokuvanäytöksiin.

Ohjelmiston pääpaino on kuitenkin kotimaisten huippuesiintyjien odotetuissa livekeikoissa. Striimientäyteisen kevään jälkeen Suvilahti Summer -lavalle nousevat Evelinan lisäksi mm. Anssi Kela, Olavi Uusivirta Duo, Maustetytöt, Jesse Markin, Ursus Factory sekä Martti Servo & Napander. Esiintyjälista ja muut sisällöt täydentyvät kesäkuun aikana.

Tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti turvallisuutta noudattaen. Tapahtuma-alueella on 2-6 hengen seurueille tarkoitetut pöytä- ja tuolisetit, joissa ihmiset istuvat omissa seurueissaan. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

Tähän mennessä vahvistettu ohjelma:

To 11/6 Evelina
Pe 12/6 Anssi Kela
La 13/6 Singa Open Air Karaoke
La 13/6 Maustetytöt
Su 14/6 Knipi
Ma 15/6 Armomurhaaja -elokuva
Ti 16/6 Näkemiin Neuvostoliitto – erikoisennakkonäytös
Ke 17/6 Ursus Factory
To 18/6 Edumania -elokuva + Edumania Holiday Special
Pe 19/6 Martti Servo & Napander
La 20/6 Singa Open Air Karaoke
La 20/6 Dallapé
To 25/6 Olavi Uusivirta Duo
Pe 26/6 Olavi Uusivirta Duo
Su 28/6 Jesse Markin + Lauantaidisko DJ’t

Tarkemmat aikataulut, ohjelmatiedot ja uudet julkistukset löytyvät osoitteesta www.suvilahtisummer.fi

Tapahtuman turvallisuus:
Yleisöä muistutetaan turvallisuusväleistä paikan päällä ja heitä pyydetään noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei voi saapua koronavirusoireisena tai muuten sairaana. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät tapahtuman virallisilta nettisivuilta www.suvilahtisummer.fi

Ruoka- ja juomatarjoilu: Lipunostaneita suositellaan tilaamaan lähitoimijoiden tuotteita sisältävä piknik-paketti etukäteen osoitteesta www.suvilahtisummer.fi. Alueelle ei voi tuoda omia ruokia ja juomia.

Suvilahti Summerin ikäraja on 18-vuotta, sillä koko tapahtuma on anniskelualuetta, lukuun ottamatta erikoistapahtumia joiden ikärajat ilmoitetaan erikseen tapahtumien julkistuttua.

Tapahtuma:
Suvilahti Summer 10.-30.6.2020
Suvilahti, Helsinki

Suvilahti Summerin tapahtumien lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 5.6. klo 10.

View this post on Instagram

Kesää ei ole peruttu! ☀️ Helsingin Suvilahdessa alkaa torstaina 11.6. Suvilahti Summer -tapahtumasarja, joka tuo mm. kotimaiset livehuiput, elokuvanäytökset sekä lähitoimijoiden juoma- ja ruokapaketit teollisuusmiljöön keskelle. Viranomaisohjeistuksia noudattaen, turvallisesti. Lavalla tullaan näkemään mm. @olaviuusivirta duona, @evelinavirallinen, @jesse_markin, @anssikela, @ursusfactory, @maustetytot_yhtye, @knipiofficial ja monia muita! Katso tänään julkistettu ohjelma kokonaisuudessaan osoitteessa suvilahtisummer.fi (linkki biossa) ☝️ Lipunmyynti eri tapahtumiin käynnistyy pe 5.6. klo 10 @ticketmaster.fi kautta. My Live Nation -jäsenillä mahdollisuus ostaa lippu jo tätä ennen, to 4.6. klo 10 – 22 välillä. Rekisteröidy My Live Nationiin osoitteessa livenation.fi/register, jos et vielä ole jäsen 😊 Yhteistyössä mukana @suvilahtitba ja @helsinki ❤️ #livenationfi #suvilahtisummer #suvilahtisummer2020 #suvilahti #helsinki #kesä2020 #olaviuusivirta #evelina #jessemarkin #anssikela #ursusfactory #maustetytöt #knipi #mylivenation #suvilahtitba

A post shared by Live Nation Finland (@livenationfi) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone