Selviytyjät-voittaja paljasti, mitä tekee voittorahoilla

Äkäslompolon kyläkauppakeisari Sampo Kaulanen äänestettiin voittajaksi aikaisemmin pudonneiden kilpailijoiden toimesta Selviytyjät Suomen sunnuntaisessa (kauden viimeisessä jaksossa).

Mitä Sampo tekee 30 000 euron voittosummalla – lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Sampo kertoo asiasta somessa:

Mulla oli pienenä haaveena että minusta tulisi näyttelijä. No, ei tullut. Kärsin vilkkaasta mielestä, joka aiheutti ongelmia koulunkäynnissä ja siitä johtuen minun elämän polku ei ollut mikään helpoin.
Purin turhautumiseni ja epävarmuuteni kiusaamiseen ja ”kovisteluun”. Sitten tuli mukaan päihteet ja pikku rötöstelyt. On luojan lykky että olen selvinnyt aikuisikään ilman että henki on lähtenyt tai etten ole joutunut vankilaan.

Mulla murrosikä loppui vasta 25v tietämillä.

Selviytyjä reissu oli mulle itsessään yksi suurimmista jutuista mitä oon ikinä saanu kokea. Sain seikkailla, näytellä ja tavata upeita ihmisiä!

Haluan antaa rahat mitä verojen jälkeen potista jää Hope Ry:n käyttöön. Tämä järjestö tukee lapsiperheitä, lapsia ja heillä on myös kamppis jossa he toteuttavat lasten unelmia.
Tämän lisäksi haluisin haastaa minun yrittäjä kollegat lahjoittamaan satasen, parin tähän kampanjaan”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone