Selviytyjät Suomessa eristettynä odottava Janne kasvattaa uhoa: ”mulla on kostonhimo ja näyttämisen halu”

HUOM! Sisältää ennakkotietoa tulevasta.

Selviytyjät Suomessa vietetään jo 16. päivää Filippiinien viidakossa.

Karkotussaarelle passitettu Janne odottaa kuumeisesti pääsyään takaisin pelikentille. Mies on viettänyt kolme päivää yksinäisyydessä keräten itseensä intoa ja voitontahtoa – jopa uhoa.

Mä toivon, että mä palaan peliin. Kyllä mä haluan nähdä niiden ilmeet, ja kyllä mulla on kostonhimo ja näyttämisen halu. Ne tekee musta jo pelkästään vahvan pelaajan sitten kun tonne takaisin pääsee”.

Janne epäilee, että jos kisaan palaaminen onnistuu, joutuu hän saman tien maalitauluksi, josta halutaan päästä eroon. Mies uskoo kuitenkin, että muut myös toivottavat hänet tervetulleeksi keskuuteensa.

Mä haluan päästä pistämään piikkiä takaisin päin”.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa kello 19.30.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone