Riisutut-sarjassa tavaroiden palautus herättää suuria ajatuksia – yhdellä edessä avoliitto?

Riisutut -  1
Kausi 1, 1/8. SARJA ALKAA. Henrika, Kristoffer, kämppikset Endia ja Laine sekä aviopari Karoliina ja Henri pakkaavat kaiken omistamansa viimeisintä rihman kiertämää myöten muuttolaatikoihin. Laatikot viedään kontteihin ja päähenkilömme jäävät alastomina tyhjiin koteihinsa. Kuinka moderniin mukavuuksiin tottuneet osallistujat selviävät ensimmäisestä yöstään tyhjässä asunnossa? Miten he reagoivat tilanteeseen, jossa heillä ei ole yhteyttä ulkomaailmaan? Mikä on ensimmäinen esine, mitä he kontteihin viedyistä tavaroistaan todella kaipaavat?

Riisutut-sarjan osallistujien omaisuus kannettiin koko helmikuun ajaksi lukittuihin kontteihin, joista he saivat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran. Kuuden ihmisen projektia on seurattu Subilla 9.3. lähtien. Nyt edessä on odotettu ja pelätty hetki – tavarat saadaan takaisin.

Henrin ja Karoliinan tunteet ovat sekavat. Henrin mielestä kaikki on ollut hyvin ilman tavarapaljoutta. Karoliina kaipaa osaa tavaroista mutta ei kaikkia. ”Ilme tulee kotona raikastumaan. Ei jaksa enää sellaista kaaosta”.

Myös Kristoffer on suurten kysymysten äärellä. Tavaroiden palautuminen tuo eteen ison kysymyksen – avoliiton. ”Hui, ottaa mahasta”.

Riisutut Subilla kello 21.00.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone