Raskasta Joulua -kiertueella kuullaan peräti kolmea Nightwish-orkesterista tuttua ääntä

raskasta-joulua

Uusi Raskasta Joulua -albumi on julkaistu. Raskasta Joulua IV -levyä tähdittävät Marco Hietala, Tarja Turunen, Tony Kakko, Elize Ryd, Floor Jansen, Kimmo Blom, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Antti Railio ja Tommi Salmela.

Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy tänään Rovaniemen Lappi Areenalta. Kiertue käsittää 25 keikkaa ja lippuja on myyty jo ennätyksellinen määrä, yli 50 000 kappaletta. Keikoista loppuunmyytyjä ovat Helsingin Hartwall Arena sekä Tampereen, Turun (molemmat keikat loppuunmyyty), Jyväskylän ja Savonlinnan keikat.

Kiertueella kuullaan peräti kolmea Nightwish-orkesterista tuttua ääntä! Marco Hietala, Tarja Turunen ja Floor Jansen eivät kuitenkaan nouse yhdessä lavalle. Floor Jansen on mukana Turussa (22.11), Lappeenrannassa, Kouvolassa, Porissa, Joensuussa, Jyväskylässä, Savonlinnassa, Lahdessa ja Helsingin Hartwall-areenalla. Tarja Turunen on mukana Hämeenlinnassa, Turun toisella keikalla (15.12), Kuopiossa ja Vaasassa. Tarjan keikoilla nähdään myös Elize Ryd.

Marco Hietala on mukana jokaisella keikalla.

Kiertuepäivät ja paikkakuntakohtaiset esiintyjät löytyvät osoitteesta www.raskastajoulua.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone