Radiojuontaja Kimmo Sainio kommentoi somessa potkujaan: ”Miten tässä näin kävi”

Radiojuontaja Kimmo Sainio on kertonut somessa saaneensa potkut Hitmix-radiokanavan iltapäiväohjelmapestistään.

Someviestissään Sainio ei keksi potkuilleen mitään järkevää syytä. Muutamia viikkoja sitten myönnetty palkankorotus muuttui täysin yllättäen irtisanomiseksi.

”Miten tässä näin kävi, en tiedä oikein itsekään. Olen tehnyt 13 vuotta uraani (lähes) samalle talolle, ensin Metroradio Finland ja sitten Sanoman ostettua sen, jatkoin vanhana työntekijänä heillä. Kaikki, jotka mut tuntee, tietää mun työmoraalin. Mä tiedän, että tässä ei ole mitään henkilökohtaista ja en ole tehnyt mitään väärää. Päinvastoin. Siksi en voi kun ihmetellä tätä päätöstä mikä mulle nyt tuli”.

Jatkan vielä hetken HitMix:llä iltapäivissä ja sitten se on siinä. Olen yllättynyt, pettynyt ja toiveikas samaan aikaan. Yllättynyt siksi, että mulle ei löytynyt paikkaa näin isosta talosta, joka on ollut mulle kuin perhe. Pettynyt siksi, että mun työpanos ei riittänyt vaikka annoin kaikkeni ja vähän ylikin. Toiveikas siksi, että nyt ensimmäistä kertaa näen, onko mulle töitä muualla”.

Sainio jännittää, onko hänellä 13 vuoden jälkeen vielä kysyntää työnantajien silmissä. ”Saa lähestyä”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone