Putous-suosikki Kiti Kokkosen asemapaikaksi Linnanmäen Peacock

SKT_logo_mv_slogan_preview

Suomen Komediateatteri on helsinkiläinen vuonna 1995 perustettu ammattiteatteri. Suomen Komediateatteri alkaa hallinnoimaan ympärivuotisesti Linnanmäen Peacockin ohjelmasisältöä 1.7.

Teatterin taiteellinen johtaja, tuore Putouksen sketsihahmokisan voittaja Kiti Kokkonen ja viihteen monialainen ammattilainen Jarkko Tamminen sekä teatterin varatoimitusjohtaja Jan Streng suunnittelevat yhdessä monipuolista kulttuuri- ja viihdesisältöä Peacockiin. Luvassa on revyytä, lastenteatteria, komediaa, musiikkia ja huumoria. Kokkonen ja Tamminen vastaavat yhdessä ohjelmasisällöistä.

”Luvassa on laadukasta ja monipuolista sisältöä. Tarkoitus on saada myös nuorta sukupolvea ja uutta yleisöä teatterin ja kulttuurin pariin. On ollut inspiroivaa tehdä yhteistyötä Jarkko Tammisen kanssa”, Kokkonen kommentoi. 

Syksyn huipennukseksi luvataan Maailmanlopun revyy – Viimeinen show jonka tarvitset.

Lavalle nousevat mm. Putous-voittajat Riku Nieminen ja Kiti Kokkonen sekä Siskonpetiläiset Krisse Salminen ja Niina Lahtinen. Revyyn ohjaajana nähdään Anna Dahlman (Siskonpeti, Heinähattu ja Vilttitossu), jolle revyy on ensimmäinen teatteriohjaus. Maailmanlopun revyy saa ensi-iltansa 25.10.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone