Provinssi julkisti lisää infoa – festivaalin kaikki lipputyypit nyt myynnissä

Provinssin päälavalla Five Finger Death Punch

Ensi kesänä 40-vuotisjuhlaansa viettävän Seinäjoen Provinssin tämänhetkinen päiväkohtainen ohjelma on julkistettu.

Torstaina 28. kesäkuuta Seinäjoen Törnävänsaarella nähdään tanskalainen Volbeat,  newyorkilainen hiphop-artisti French Montana, brittiläinen metalcore-bändi Asking Alexandria sekä Lauri Tähkä.

Perjantain ohjelmassa on punkin ikisuosikki The Offspring, Jenni Vartiainen sekä räppäri Pyhimys.

Lauantaina festivaalitunnelman huipentaa Rage Against the Machinen, Public Enemyn sekä Cypress Hillin jäsenistä koostuva superbändi Prophets of Rage, Provinssissa kesän ainoan keikkansa tekevä Antti Tuisku, ruotsalainen Arch Enemy sekä Soundin vuoden 2017 tulokkaaksi nimeämä Vesta.

Juhlavuoden ohjelmistoon on tulossa vielä runsaasti lisäyksiä kymmenien muiden huippunimien myötä.

Niin juhlavuoden ohjelmiston rakentuminen kuin lipunmyyntikin on käynnistynyt yli kaikkien odotusten. Näkymät ensi kesään ovat äärimmäisen lupaavat ja kaikki indikaattorit viittaavat huikeaan juhlavuoteen. Luvassa on takuuvarmasti valtava määrä upeita ohjelmatäydennyksiä läpi talven ja kevään. Tapahtuma kehittyy jälleen myös muilla osa-alueilla ja odotammekin innolla pääsevämme kertomaan myös kaikesta muusta kuin musiikista – kerrottavaa nimittäin tulee riittämään.”, hehkuttaa festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Festivaalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Yhden ja kahden päivän early bird -liput alkaen 79  euroa (norm. 89  euroa) ovat myynnissä rajoitetun ajan 6.12. saakka. 3 pv early bird-liput ovat myynnissä hintaan 129 euroa (norm. 149 euroa) 31.12. asti.

Provinssi 28.-30.6.2018

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone