Porisperessä tehtiin kävijäennätys: ”Ensi vuonna budjettia kasvatetaan merkittävästi”

porispere2014

Viikonloppuna Porin Kirjurinluodossa järjestetty Porispere-festivaali teki tänä vuonna perjantain kävijäennätyksensä.

Paikalla oli lähes 6 000 juhlijaa, jotka nauttivat niin Therapy?:n, Kaija Koon, Vestan, Beast In Blackin, Atomirotan ja Amorphisin keikoista.

Lauantaina, festivaalin pääpäivää saapui viettämään noin 7 000 hyvän musiikin ystävää. Päivän vetonauloihin kuuluivat Ismo Alanko, Chisu, Ruusut, Viikate, Mustasch ja hurjalla showllaan päivän huipentanut suomimetallin lippulaiva Children Of Bodom.

Sunnuntain perinteinen perhepäivä houkutteli paikalle 3 500 kävijää. Aurinkoisen päivän akteihin kuului Benjamin, Elastinen, Ellips ja Elastinen sekä joukko nuorten suosimia tubettajia.

Promoottori Harri Vilkuna on tyytyväinen yhdeksättä kertaa järjestettyyn festivaaliin, joka on vuosien saatossa sementoinut paikkansa vahvaksi osaksi porilaista kulttuuri- ja tapahtumakenttää.

Seuraava Porispere järjestetään 31.7.-2.8. 2020. Ensi vuonna festivaali viettää 10-vuotisjuhliaan.

”Ensi vuoden kattauksen isoista palasista on jo hyvä osa kiinnitetty, ja lähtökohtana on, että artistibudjettia nostetaan huomattavasti. Kun kävijämäärät ovat jo tällä tasolla, niin alueen palveluita sekä toimivuutta pitää muokata palvelemaan kasvavia yleisömääriä entistä paremmin. Ensisijaisen tärkeää on kuitenkin, että Porisperen omintakeinen ja kotikutoinen ilmapiiri säilyisi entisellään.”

View this post on Instagram

Kiitos kaikille upeasta Porispere-elämyksestä! Oli mahtava viikonloppu. Ensi vuonna Porispere viettää 10-vuotisjuhliaan. Promoottori Harri Vilkuna on tehnyt sen varalle jo suunnitelmia. "Ensi vuoden kattauksen isoista palasista on jo hyvä osa kiinnitetty, ja lähtökohtana on, että artistibudjettia nostetaan huomattavasti. Kun kävijämäärät ovat jo tällä tasolla, niin alueen palveluita sekä toimivuutta pitää muokata palvelemaan kasvavia yleisömääriä entistä paremmin. Ensisijaisen tärkeää on kuitenkin, että Porisperen omintakeinen ja kotikutoinen ilmapiiri säilyisi entisellään.” Nähdään vuoden päästä! <3 Kuva: Eevamaija Virtanen #porispere #porispere2019 #kiitos #ensivuoteen

A post shared by Porispere (@porispere) on

Pääkuva on vuoden 2014 festivaaleilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone