Popparille tarjottiin vuosia sitten keikasta ”parisataatuhatta” bitcoinia – kieltäytyi, diilin arvo nykyään tähtitieteellinen

Lily Allen

Independent.co.uk kertoo brittitähti Lily Allenin vanhasta Twitter-viestistä vuodelta 2014. Viestissä poppari kertoo saaneensa noin viisi vuotta sitten (eli vuonna 2009)  anteliaan tarjouksen verkon kautta striimatusta keikasta. Allenille luvattiin keikasta ”satojatuhansia” bitcoineja. Jos poppari olisi tuolloin tarttunut tarjoukseen, hän olisi tänään yli miljardi euroa rikkaampi!

Bitcoinin arvo hipoo nykyään 7000 euroa. Tosin tuolloin, 2009-2010 bitcoiniin suhtauduttiin hyvin skeptisesti. Mutta jo vuonna 2014 parisataa tuhatta bitcoinia oli parhaimmillaan lähes 200 miljoonan euron arvoinen nippu!

Tosin usethebitcoin.com painottaa Lily Allenin tarinassa olevan yhden ison mutta-sanan. Bitcoin otettiin käyttöön vuonna 2009. Kenellä olisi ollut heittää jakoon 200 000 bitcoinia vuoden 2009 lopulla – 2010-alussa?  Ehkä ainoastaan bitcoinin ”isällä” Satoshi Nakamotolla. Ja miksi hän olisi tyrkyttänyt moista summaa yhdestä keikasta.

Onko mahdollista, että Lily Allen sotkee keskenään bitcoinin ja Lindendollarin? Linden-dollaria käytetään Second Life -pelimaailmassa. Jos Allenille tarjottu summa olisi Linden-dollareita, silloin ei todellakaan puhuta miljoonista.

lily aalen twitter

 

Kuvahaun tulos haulle kolmistaan elisa viihde

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Hippo nykyään 7000 euroa?
    Mistäs toimittaja näitä noin halvalla saa?

  2. Joku fiksu sanoi: Jos hänelle annetaan vain 5 tuntia kaataa ja pilkkoa kokonainen puu, niin hän käyttää ensimmäiset 2 tuntia sahan ja kirveen teroittamiseen.
    Kryptoilla Rikkaaksi videokurssi on tämä 2 tuntia. On aivan järjetöntä yrittää säästää muutama kymppi väärässä paikassa. Kurssin jälkeen osaa taatusti treidata ja kotiuttaa voitot omalle pankkitilille nopeasti ja turvallisesti. Kryptot ovat konnien temmellyskenttä. Ole varovainen.
    Jos alat Googlettaa ja lukemaan sataa eri sekavaa ja usein myös täysin virheellisiä juttuja kryptoista, niin menetät valtavasti aikaa ja myös rahaa. Joka viikko bitcoini on tonnin kalliimpi. Säästät kurssin hinnan ekana treidauspäivänä, 101% varmuudella.
    Ole fiksu ja opiskele ensin. http://suomenystavat.org/krypto-opetusvideo

Kommentit suljettu.