Paula Vesala sai Vain elämää -ohjelman ansiosta tietoonsa isästään aivan uusia puolia

Vain elämää -ohjelman kymmenes kausi käynnistyy perjantaina 30. elokuuta. Juhlakaudella Hirvensalmelle palaa Paula Vesala, joka oli ohjelmassa viimeksi 3. kaudella.

Paula sai yllättäen ohjelman johdosta lisää tietoa isästään!

Mun isä kuoli just ennen kuin mä synnyin. Olin varmaan ala-asteikäinen, kun tajusin yhtäkkiä… Mulla oli ehkä ollut joku lapsen usko, meillä ei ollut mitenkään hengellinen perhe, mutta joku ajatus oli, että kun kuollaan, niin tavataan. Sitten mulle tuli yhtäkkiä sellainen järjetön oivallus, että enhän mä tiedä, minne sitten mennään, kun kuollaan”, Vesala totesi kolmannella kaudella.

Paula yllättyi ohjelman perusteella saamastaan palautteesta. Kun jakso oli tullut televisiosta, alkoi vierailta ihmisiltä virrata yhteydenottoja.

”Kun mä kerroin isän kohtalosta, sain tosi paljon viestejä ihmisiltä, jotka ovat tunteneet hänet. Mullahan ei ole hänestä hirveästi valokuvamateriaalia eikä varsinkaan videomateriaalia. Sain paljon valokuvia hänen opiskelukavereiltaan, joissa hän hassuttelee jossain käytävillä ja on vessapaperiturbaani päässä jossain jatkoilla. Sellaista, jota ei tunne, sellaista nuorta hahmoa”.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone